Patlayan Su Borusunu Cihazla Tamir Etme

Evinizde su kaçağı mı var? Tavandan hiç durmadan su mu damlıyor? Alt katın tuvaletine tavan mı akıyor? Yüksek faturalardan bıktınız mı? Anadolu Tesisatı arayın, hemen adresinize gelerek su kaçağı arama hizmetimizi sizlere sunalım. Duvardaki su kaçıran boruyu kamerayla tespit eden tesisatçı ekibimizle birlikte patlak su borularını tamir ettirmek hem cebinize iyi gelecek hem de vaktiniz size kalacaktır. Gebze Tesisat cihazla su kaçağı tespiti arıza kaydı için bizleri her zaman arayabilir, hemen bir ekip isteyebilirsiniz.patlak su borusu tespiti

Patlak Su Borusunu Termal Kamerayla Arayan Tesisat Ustası Darıca-  Borular Neden Patlıyor?

  • Eski ya da yeni konutlarda fark etmeksizin olması gereken su tesisatı; zaman içerisinde bir takım nedenlerden ötürü patlayabiliyor. Gizli su kaçağı olarak da devam edebilen bu su kaçakları genelde yaygın belirtilere sahiptir. Yüksek gelen su faturaları, vana kapalıyken dönen sayaçlar gibi bir takım olağan dışı durumlar da dairede su kaçağı var diye endişelenebilirsiniz. Bu durumlarda yapılması gereken ilk şey aslında; aceleyle bulduğunuz bir tesisatçı değil, cihazlı ve deneyimli bir tesisatçı bulmak olmalıdır. Cihazsız tesisata yapılan her müdahale; tesisattaki arızayı büyütebilir ve günlerce tadilat içerisinde kalabilirsiniz. Peki, tesisat boruları neden patlar?
  1. Şebeke suyunun daireye ya da binaya tazyikli bir şekilde girmesiyle boruda delinmeler olabilir. Delinen borudan geçen sular bazı alanlarda birikme ya da ilerleme yapar. Tavan su akıtıyor, koridorun duvarından su sızıyor ya da elektrik prizlerine su doluyor gibi şikayetler aslında tazyikle birlikte patlayan borulardan sızan sulardan kaynaklanmaktadır.
  2. Tesisatın zaman içerisinde çökmesi ve dayanıklı yapısının bozulması sebebiyle de borularda aşınmalar veya kırılmalar olabilir. Deprem, toprak kayması gibi durumlarda da çöken tesisatta borular hasar görebilir. Fark edilmesi zor olan bu problem ancak ve ancak cihazlar sayesinde saptanılabilir.
  3. Boruların kalitesizliği de su borularının patlamasına neden olabilir. Binanın su ihtiyacına ve hacmine göre ayarlanmayan borular zayıf düşebilir ve patlayabilir.kamerayla gider tıkannıklığı açma

Çayırova’da Su Kaçağını Makineyle Tespit Eden Tesisat Firması – Su Kaçağını Hangi Aletlerle Buluyoruz?

Tesisat teknolojilerinin hızla gelişmesi ile birlikte tesisat cihazları da bizler tarafından kullanılmaya başlandı. Tesisat sektöründe öncü olan firmamız her geçen gün kendini ve cihazlarını yenilemekte ve noktasal su kaçağı tespiti yapmaktadır. %100 yanılma payı olmadan cihazla su kaçağını arama hizmetimizi denemek için bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.

  1. Nem Ölçer
  2. Akustik Dinleme Cihazı
  3. Termal Kamera
  4. Kanal Görüntüleme Robotu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir