Boru Tıkanıklığı Açma Hizmeti

Tuvalet borusu tıkanıklığı, mutfak gideri tıkanıklığı, pis su gider borularında oluşan tıkanıklıklar gibi birden fazla tıkanıklık çeşidi olduğu için boru tıkanıklığı açma hizmeti vermekteyiz. Banyo küveti tıkanıklığından tutun da bahçe gideri tıkanıklığına kadar geniş bir yelpaze de boru tıkanıklığı açma hizmetimiz bulunmaktadır. Darıca’da boru tıkanıklığını makineyle açan tesisatçı firma olarak siz değerli ziyaretçilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlara vermekten son derece mutluyuz. Gebze Tesisat olarak bugün boru tıkanıklığı açma hizmetimizden bahsedeceğiz. Borularınız yani giderleriniz sık sık tıkanıyor olabilir, sürekli açıcı kullanmaktan bıkmış olabilirsiniz. İşte bu noktada yapmanız gereken tek şey Çayırova tıkanıklık açma hizmetimiz için bizleri aramak olmalıdır. Anadolu Tesisatın yıllardır deneyimli ekibi ve cihazları hemen imdadınıza yetişir.  Peki, boru tıkanıklığı nedir, hangi sebeplerden dolayı borular tıkanır? Gider borusu açma hizmetimizin detayları nelerdir, hangi işlemleri yapıyoruz? Tüm bu sorularınızın yanıtları işte bu yazımızda.

robotla pimaş açmaKocaelin’de Tıkanmış Boruları Robotla Açan Su Tesisatçısı- Boru Tıkanıklığının Ana Sebepleri

  1. Boruların yanlış seçimi ve montajı: İnşaat dönemindeyken ya planlama ya da usta hatası olarak adlandırabileceğimiz bu problem, ileride tıkanıklık yaratmaktadır. Boruların birbirine uyumsuzluğu, montaj hataları gibi bir takım kusurlardan ötürü giderler sık sık tıkanabilmektedir.
  2. Boruların olması gereken eğimde olmaması: Gider borularından gidecek atıklar için eğim çok önemlidir. Kanalizasyon hattına bağlanan giderlerin yeterince eğimli olmaması kalıntıların ve atıkların borularda depolanmasına yol açar. Bu da zaten tıkanıklığın ana sebeplerinden olur.
  3. Katı atık ve cisimler: İnsan sirkülasyonunun sık olduğu alanlarda katı atıkların atılmasıyla beraber gider boruları tıkanabilir.
  4. Borulara etki eden kimyasallar : Özellikle ev hanımları lavabo açıcı kimyasalları ve ilaçları sürekli kullandıkları zaman boruların yapısı bozulmaktadır. Farklı formlara kavuşan pis su giderleri de tıkanıklığa sebep olabilmektedir.

Gebze-‘de Tıkanıklık Açma Hizmeti Veren Su Tesisatçısı – Tıkanmış Boruları Nasıl Açıyoruz?

Giderlerin tıkanması elbette çok sık görülen bir problem. Zaman içerisinde formu bozulan ya da sürekli katı atık atılması gibi nedenlerden ötürü borular tıkanabiliyor. Kısa sürede tıkanıklıkları açan ev sahipleri ileri düzey tıkanıklıklarda ne yazık ki başarılı olamayabiliyor. Taşma veya geri tepme durumları, kötü kokuların başlaması ise bu durumun ileri seviyede olduğunu bizlere gösteriyor. Tıkanmış boruları robotla açan Gebze su tesisatçısı olarak bizler 7/24 tıkalı boruyu açma hizmeti veriyoruz. Evlerde ve iş yerlerinde yaşanan bu gider borularının tıkanması şikayetlerine kısa sürede en iyi cihazlarla müdahale ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir