Duşa Kabinin Altından Su Geliyor, Ne Yapabilirim?

Duşa kabin altından su gelmesi sık rastlanılan bir durum olmamakla birlikte bizlere gelen şikayetleri kalıcı olarak çözümleyebiliyoruz. Duşa kabinin altından gelen su sızıntısı banyo da bazen koku bazen de rutubet yapabiliyor. Hal böyle olunca ev ya da ofiste yaşayanlar bu durumdan olumsuz olarak etkilenebilmektedir. Duşa kabinin altından gelen suyun tespit edilmesi ve tamiri yine uzmanlar tarafından yapılması gereken tesisat arızalarından olarak bilinir. Çünkü; duşa kabinin altından geçen atık su boruları ve diğer tesisat boruları bulunur. Bilinçsizce yapılan her müdahale bu borulara zarar verebilir ve ekstra masraflar doğurabilir. Bu nedenle; duşa kabinin de uzmanlar tarafından sökülüp yeniden montalanması gerekir. Peki, duşa kabinin altından su neden gelir? Küvetin altından gelen suyu nasıl durdurabiliriz? bu soruların yanıtlarını makalemizde yanıtlayalım.

Gebze’de Su Sızdıran Boruyu Kamerayla Bulan Tesisatçı – Duş Teknesinin Altından Su Gelmesinin Nedenleri

  • Duş teknesinin altından gelen su genel olarak bizlere su kaçağını düşündürür. Zira, duşa kabinin altından geçen borularda bir patlama ya da sızdırma sorunu var ise, bu sular elbette duş teknesinin altında birikecek ve dağılacaktır.
  • Duşa kabin takılırken genel olarak contanın sıkılmaması da su damlamalarına neden olabiliyor.

İşte bu noktada, net ve doğru olan tespiti yapabilmek için cihazların önemi oldukça büyük. Su kaçağının olup olmadığını hiçbir alanı kırmadan belirleyecek olan cihazlar, sizleri ekstra tadilat günlerinden ve maliyetinden de kurtaracaktır. Duşa kabinin su sızdırması sorununda kalıcı olarak çözüm isteniyorsa, tesisatın cihazlarla incelenmesi ve kontrol edilmesi şarttır. Gebze’de su kaçaklarına cihazla bakan tesisat firması olarak bizler tüm su kaçağı tespiti işlemlerinde özel tesisat teknolojilerine sahip cihazlarımızdan faydalanıyoruz.

Darıca’da Su Sızıntısının Kaynağını Tespit Eden Tesisat Servisi –  Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak tesisatın ölçümlenmesi ve incelenmesi gerekir. Manometre cihazını zaten tesisata bağladıktan sonra tesisatta var olan kaçakları görebiliriz.
  • Kaçakların nereden başladığını, nereden kaynaklandığını ve kaç adet olduğunu ise diğer cihazlarımızla saptarız. Bu noktada tüm cihazların kullanılması kaçağın hemen bulunması açısından çok önemlidir. Duş teknesinin altından gelen suyun tespiti için akustik cihazlar, termal kameralar ve kanal görüntüleme robotları ile çalışılır. Anadolu Tesisat olarak bizler, kalıcı olarak su kaçağını bulma ve tamir etmekten yanayız. Sürekli tesisatta bir kaçak olması demek; hem yüksek fatura hem de bir takım sıkıntılar demektir. Bu noktada; yanılma payı olmadan noktasal su kaçağı tespiti işlemini Avrupa’dan getirdiğimiz cihazlarla yapıyoruz.

Çayırova’da Banyo Küvetinin Altından Gelen Pis Suyun Yerini Bulan Tesisatçı – Su Kaçağı Tespit Fiyatları

Pis su giderlerinin çatlaması ya da darbe alması sonucunda duş teknesinin altından bir su birikimi yayılmaya başlamış olabilir. Oldukça kötü kokan bu birikintinin tamamen kesilmesi için elbette tamirat gereklidir. Su kaçağı bulma hizmetimizi talep ettiğinizden kısa süre sonra adresinize hemen gelerek sorununuzu çözmeye başlarız. Kocaeli’nde su kaçıran boruyu makineyle bulan tesisatçı olarak yaptığımız her uygulama marka güvencemiz altında olup, bulmadığımız hiçbir su kaçağı hizmetinden de para almamaktayız. Su kaçağı tespit fiyatları konusunda da siz değerli ziyaretçilerimize en uygun ücretlerde hizmet vermekten oldukça mutluyuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir