Gebze tesisat su kaçağı tespiti

Su kaçağı yapının ana unsuru olmazsa olmaz bir parçasıdır. Günlük hayatı kolaylaştıran kişisel ve yapısal temizliğimizi kolaylıkla yapa bilmezi sağlayan su hayattır.
Daire alırken genelde tüketici kapı pencere mutfak dolapları parke gibi görüntüsü güzel olan dairelerde oturmak isterler ve alt yapı ile ilgili sorun olana kadar tuvalet giderinin nereye döküldüğünü bile çoğu insan bilmez. Binada su kaçağı alt komşunun tavandan su damlaması yada boya kabarması pul pul olması soncu haber vermesi sonucu oluşan bir tesisat sorunudur

gebze tesisat su kaçak tespiti

gebze tesisat su kaçak onarımı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Su kaçağı tespiti cihazla yapılır yeni teknolojide atılan ilaçlı beton suyu kaçak olan yerden değil başka bir noktadan sızdırması mümkündür.
Aletle su kaçağı tespiti yaparken temiz su kaçağı testi yapılarak işe başlanır ve tesisat su kaçağı tespiti dinleme yapılarak noktasal tespit yapılarak zeminde yada duvarda su kaçağı tamiri yapılır.

Gebze tesisat Kocaeli’nin tüm ilçelerinde profesyonel su tesisat kaçağı tesisat onarım işlerini yapmaktadır. Gebze tesisat bölgenin lider tesisat firması olmasının en büyük sebeplerinden biri Gebze tesisat müşterisini tek seferlik bir kazanç olarak değil uzun yıllar hizmet vereceği tesisatçı ihtiyacı olduğunda tavsiye edilebilecek su tesisat firması olma arzusudur.
Bu yönde iyi bir başarı elde eden Gebze su tesisat firması taklit edilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir