Gebze banyo gider tıkanıklığı açma

Günlük yaşantımızda insanların en yoğun su kullandığı ve günün stresini yorgunluğunu atmak için eve geldiklerinde duş alarak istirahat etmeyi düşünmek özellikle çalışan insanların sıkça bu hareketi yaptığı bilinen bil durumdur .
Duşa girildiğinde gider tıkanıklığı oluşmasıyla keyif kabusa dönüşebilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız yapmanız gereken evi terk etmek yada taşınmayı düşünmek olmamalı. Tesisatçı çağırmadan önce evde gider açma çalışmasını başlatabilirsiniz. Banyo gider tıkanıklığı esnasında ilk önce duştan giden su başka bir süzgeçten su geri tepmesi olup olmadığını kontrol etmelisiniz eğer taşma yok ise şanslısınız işiniz çok kolay olacak demektir. Hemen duş teknesinin etrafındaki korumayı çıkartarak duş teknesinin altındaki sifonu basit bir işlemle yerinden çıkararak temizleyip geri takarak sorunu çözmeyi deneye bilirsiniz.Duş sifonlar kıkırdak olduğu için içerisinde sabun artıkları saç ve vücut kılları birikinti yapmış olabilir bu işlemleri yaparken mutlaka eldiven kullanmalısınız. gider tıkanıklığını meydana getiren atıklar bakteri oluşmasını sağlar ve mikrop kapabilirsiniz.
banyo gider tıkanıklığı açma

Bu işlemleri yaptınız ama banyo gider tıkanıklığı devam ediyor ise bir hortumla gider borusunun içine su basınç uygulayarak tıkanıklık açma işlemi uygulayabilirsiniz. Lavabo açıcılar gider tıkanıklığı açmada kullanılır ama tıkalı giderin içinde su olduğu için tıkalı bölgeye ulaşamayabilir lavabo açı kullanımını tıkanmış gider de kullanılması bizce sakıncalı asit ve yakıcı özellikli olan açıcılar boruya zarar verebilir ve suyu tutan contaları eriterek su sızıntısına neden olabilir tıkalı giderde su sızıntısı görülmesi normal bir durumdur. Tüm bu işlemleri yapmanıza rağmen tıkanıklık açılmadı ise Gebze’de banyo gider tıkanıklığı açan usta Gebze tesisat size bir telefon kadar yakın arayıp bilgi ve servis  çağırabilirsiniz kırmadan dökmeden banyo gider açılır ve kamera ile görüntüleme işlemlerinden sonra aradığını konfora devam edebilirsiniz.
Gebze tesisat banyo gider tıkanıklığı açma işini nasıl yapıyor.
Tıkalı olan bölge ilk önce  boşaltılarak çalışma ortamı hazırlanır ve yanımızda getirdiğimiz kanal açma makinesi özenle kurulumu yapılır. Çalışma esnasında oluşabilecek iş kazalarına meydan vermemek için gerekli öneller alınır ve esnek pimaş,a zarar vermeyecek susta makine yardımı ile gider tıkanıklığı olan bölüme kadar gönderilir ve tıkalı bölge bulunduğunda işleyiş devam eder açılıncaya kadar. Gider tıkanıklığının açıldığını anlayan ustamız tel içerideyken su vererek açma işlemine devam ederler. Bu esnada içeride birikinti var ise gitmesini sağlamak için yapılır bu işlemler ve sonrasında yanında getirdiği gider borusu gözlem kamerası ile boru içi görüntüleme işlemini yapar tıkanıklık olmadığını yapılsal bir sorun olup olmadığını kontrol ederek siz bilgilendirir ve cihazları toplayarak kaba temizliğinin yapar ve servis formu ile yapılan işlemleri belgelendirir evinizden ayrılır.
Gebze tesisat kırmadan kameralı banyo gider açma işlemlerini profesyonel olarak yapan tesisatçı firmasıdır.
Gebze tesisat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir