Duşa Kabinin Sifonu Suyu Çok Az Çekiyor, Neden?

Duştayken duş gideri az mı çekiyor? Duşa kabin sifonunun suyu az çekmesinden şikayetçi misiniz? Duş aldıktan sonra kullandığınız suyu duş teknesinin sifonu çok geç mi giderlere gönderiyor? O halde, siz de duşa kabin gideriyle sorun yaşıyorsunuz demektir. Duş tropleminin suyu az çekmesinin nedenleri ve çözüm önerilerini Gebze’de tıkanıklık açan tesisatçı ustalarımız sizlerle paylaştı.
banyo gider tıkanıklığı açma

 Duş Tropleminin Suyu Az Çekmesinin Nedenleri

Duşa kabinler her gün temel ihtiyaçlarımızdan biri olan yıkanma öz bakımımızı gerçekleştirdiğimiz alanlardır. Haliyle sık kullanım sebebiyle tesisatlar da zaman zaman tıkanmalar veya arızalar çıkabilmektedir. Çayırova’da tıkalı duşa kabin sifonunu robotla açan tesisat ustası ekibimizle birlikte gittiğimiz çoğu duş trompleminin suyu çekmemesi sorununda tıkanıklık durumu ile karşılaşıyoruz. Duşa kabin sifonu dediğimiz bölge ise duş teknesinin ya da duş kabinlerin sağında veya solunda olabilirken yeni yapılarda da hemen duş teknesinin altında konumlandırılıyor. Çoğu zaman açık bir şekilde görebileceğimiz bir konumda olan duşa kabin sifonu, bazen de duşa kabin teknesinin korkuluğunun altına yerleştirilir. Peki, duş tromplemini suyu neden az çekiyor?

  1. Tıkanıklıklar: Tıkalı banyo gideri de duş trompleminin suyu az çekmesinin temel nedenleri arasında gösterilebilir. Suyun gidebileceği açık bir gider olmadığı için tıkanıklık baş göstermektedir.
  2. Kalıntılar: Temizlenmeyen veya sık kullanılan duş giderlerinde kalıntılar birikir ve su az çekmez. Gerekli ölçüde düzenli periyotlarda duş trompleminin temizlenmesi ile bu şikayet de sona erecektir.
  3. Tesisat montajlanırken yapılan hatalar da duşa kabin sifonunun suyu az çekmesine ya da hiç çekmemesine neden olabilmektedir.

Darıca’da Tıkanmış Duş Teknesini Robotla Açan Tesisatçı Firma –  Duş Teknesinin Altından Su Kaçıyor

Duşa kabinin altından sızan suyun birikmesi elbette çok can sıkıcı bir durum. Duş teknesinin altından kaçan suyu sürekli silmek zorunda kalan ev hanımları veya personeller de bu durumun sona ermesi için çözüm yolları aramaktadırlar. Gebze Tesisat olarak duş teknesi tıkanıklığı yaşayan ve bu sorundan kurtulmak isteyen ziyaretçilerimize tıkanıklık açma hizmetimizi 7/24 vermekteyiz. Aynı gün içerisinde tıkanıklık tespiti ve açma işlemini yaparak, aynı soruna karşı tesisatınızı 1 yıl boyunca marka güvencemiz altında bulunduruyoruz. Duşa kabin teknesindeki tıkanıklığı açan cihazlı su tesisatçısı Gebze şubemizi arayarak siz de duş tromplem tıkanıklığını kalıcı olarak bizlere açtırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir