Tuvaletten Alt Kata Su Sızıntısı Var, Ne Yapmalıyım?

Su sızıntıları nerede olursa olsun herkesi rahatsız eder. Ev ya da iş yerlerinde yerlerde ya da tavandan sızan suyun yarattığı ıslaklık hissine bir de kötü koku eklenirse dayanılmaz bir hal alabilir. Tuvaletlerde sıkça rastlanılan bu durumun temel kaynağı pis su borularındaki kaçaklar olabilmektedir. Tuvaletten alt kata su sızması sık görülebilen bir durum olmamakla birlikte elbette çözümsüz değildir. Anadolu Tesisatın su kaçağı arama hizmeti ile siz de akan tuvalet sularından kurtulabilir, aynı gün içerisinde tuvaletlerinizden faydalanabilirsiniz. Tuvaletten alt kata suyu cihazla tespit eden tesisat ustası ekibimizi arayarak  siz de arıza kaydı oluşturabilir, profesyonel ekibimizden cihazla su kaçağı tespiti hizmetini alabilirsiniz.

Darıca’da Su Kaçaklarını Makineyle Tespit Eden Tesisatçı Firma –  Alt Komşunun Tuvaletine Su Akıyor Şikayetinin Temel Nedenleri

Tuvalet taşı dediğimiz bölümlerin kenarları eksik doldurulduğunda ya da tuvalet taşı bölgeye tam sabitlenmezse tuvalet akması sıkıntısı yaşanabilir. Bu bölümün üzerinde aktif olarak kullanılan temizlik amaçlı kimyasallar nedeniyle yanlar açılmaya başlar ve bu açılmalara bilindiği gibi derz boşlukları denilir. Derz  boşlukları ise açılınca tuvalet taşının altında bulunan dolgu kısmına su gider ve burada su birikmeye başlar. Ancak; bu biriken su, hemen aşağı kata inmez. Alt kata sızan su bir anda başlamaz, yavaş yavaş ve uzun süre akıntı olacak şekilde başlar. Tuvaletten aşağı su sızıyor şikayeti genellikle taşın sifon deliğinden de su çıkıyor olabilir. Nasıl sifona bastığımızda taşın içine su doluyorsa, tuvalet taşına  da giren su da sifon deliğinde bulunan conta bozulmuşsa oradan akma yapar. Bu tuvalet akması problemi ancak ve ancak kameralı tesisat cihazları ve uzman bir ekiple çözülebilir. Tuvalet akıntısının yoğun sebebi elbette tıkanıklık da olabilmektedir. Tuvalet akması Tuvalet  tıkanıklık şikayeti giderildikten sonra kesilirse sorun yoktur. Ancak bölgede bir su kaçağı varsa bu durumda cihazlarla su kaçağı arama hizmetinin alınması gerekir. Çayırova’da su kaçaklarına makineyle bakan tesisat servisi olarak bizler, tuvalet akmasının nedenini kısa sürede bulabiliyoruz. Çünkü; tıkanıklık açma ya da su kaçağı bulma hizmetlerimizde özel cihazlar kullanarak sorunun kaynağını yanılma payı olmadan bulabiliyoruz. Gereksiz yere evinizi kırmıyor veya pisletmiyoruz. Yaptığımız her uygulama tespit sonrası yaptığımız işlemler olduğu için yanılma payı yok denecek kadar az oluyor. Böylece hem vaktiniz hem de paranız bizimle birlikte cebinizde kalıyor.

Gebze’de Alt Kata Su Sızdıran Tuvaletteki Su Kaçağını Bulan Cihazlı Tesisatçı – Alt Kata İnen Su Nasıl Durdurulur?

Su kaçağı arama hizmetimizle birlikte sizlerde akıtan tuvalet lerinizden ve şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz. Tesisata bağlanan cihazlarla su kaçağının hangi tesisattan kaynaklandığı tespit edilir ve müdahale etmeye başlarız. Termal kameralarla, akustik cihazlarla tesisatın geçtiği noktaları inceler ve kaçağın nereden başladığını ve sayısını öğreniriz. Kocaeli’nde su sızıntısı yapan tuvaleti cihazla tamir eden tesisat servisi olarak bizler her zaman noktasal tespit ve tamirat yaparız. Minimum alanda çalışarak hem evinizi pisletmez hem de tadilat masraflarınızı minimumda tutarız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir