Tıkalı Çamaşır Makinesi Giderini Makineyle Açan Tesisatçı

Çamaşır makinesi giderinden su geri geliyor, şimdi ne yapacağım mı diyorsunuz? Pis su giderlerden taşma yapıyor ve çamaşır makinesinden su yavaş gidiyor tarzında şikayetler mi yaşıyorsunuz? Çamaşır makinesinin altından su geliyor, tüm ev ıslandı diyenlerdenseniz, iyi bir tesisatçı çağırmanızın vakti gelmiş demektir. Anadolu Tesisat olarak bizler tıkanıklık üzerine binlerce arıza kaydını çözümlemiş ve başarıyla kalıcı olarak tıkanıklık hizmeti vermiş bir firmayız. Eski konutlarda ve yeni konutlarda farklı şekilde döşenen pis su gider borularının tıkanması zaten olağan bir durumdur. Sıklıkla eski konutlarda karşılaştığımız çamaşır makinesi tıkanıklığına bugün uzman gözüyle bakıp, sizlere detaylı olarak bilgi vermek istedik.

İlk olarak çamaşır makinesinin tıkanmasının nedenlerine bakalım;

  1. Pompa motoruna yeterli düzeyde elektiriğin ulaşmaması
  2. Çamaşır makinesinin elektronik devrelerinin yanmış olması
  3. Su boşaltma pompasının cisimler sonucu tıkanması
  4. Pis suları biriktiren kanalizasyon borularının tıkanık bir halde olması
  5. Çamaşır makinesinde bulunan pis su borusu hortumunun sıkışması gibi bir takım nedenlerden ötürü çamaşır makinelerinin giderleri tıkanmaktadır. Darıca’da cihazla  tıkanmış çamaşır makinesinin giderini açan tesisat ustası olarak çamaşır makinesi tıkanıklığına en kısa sürede müdahale ederiz.

kırmadan lavabo tıkanıklığı açmaÇayırova’da Robotla Tıkanmış Çamaşır Makinesinin Giderini Açan Tesisat Servisi-  Çamaşır Makinesinin Altından Su Geliyor, Neden?

Çamaşır makinesi kıyafetleri sıkmıyor, çamaşır makinesi sıkmaya geçmiyor veya çamaşır makinesinin altından su geliyor tarzındaki şikayetler çamaşır makinesinde olağan dışı bir durumu bizlere gösterir. Tıkanıklığın var olduğu durumlarda ortaya çıkan bu şikayetler kısa sürede çözümlenmezse çamaşır makinesi tıkanıklık yüzünden bozulabilir. Çamaşır makinesinin kıyafetleri tam sıkmaması belirtisi ile başlayan bu tıkanıklık durumuna mutlaka cihazlı bir tesisatçı müdahale etmesi gerekir. Aksi taktirde çamaşır makinenize ve giderlere bilinçsiz olarak yapılan her müdahale sizleri ekstra bir masrafa sokabilir. Peki, çamaşır makinesinin altından su gelmesinin nedeni nedir?

  • Kimi zaman bir cisim kimi zamanda pislik olabilen bu nedenler giderleri tıkar ve çamaşır makinesinin altından sızdırma yaparak su gelmesine neden olur. Tıkanıklığın neden olduğu çamaşır makinesinin altından su gelmesi şikayeti tıkanıklık açma hizmeti ile çözüme kavuşturulabilir.

Çamaşır Makinesi Giderindeki Tıkanıklığı Makineyle Açan Gebze’deki Tesisatçı  Usta-  Çamaşır Makinesi Tıkanıklığını Açmak İçin Uygulanacak İşlemler

  •  Tıkanıklık açma arıza kaydını Anadolu Tesisatı arayıp oluşturduktan sonra, en kısa sürede adresinize gelerek bu arızayı profesyonel ekibimizle incelemeye alırız.
  • Tıkanıklık açma işlemlerinde sıkça kullandığımız kanal görüntüleme robotu ile giderleri görüntüleriz Ve tıkanıklık açma robotu ile giderde varsa kalıntıları kontrol ederiz. Var olan cisim vb gibi durumlardan sizleri bilgilendirerek soruna müdahale ederiz.
  • Kanal görüntüleme incelemelerimiz sonucunda; boşaltma pompasında bir arızayla karşılaşırsak, pompanın değiştirilmesini sizlere önerebiliriz.
  • Makinenin elektronik çalışma aksamında oluşan sorunlar veya ana motorunda oluşan bir arızadan dolayı tıkanıklık problemi yaşıyorsanız, sizleri teknik servisinize yönlendiririz.
  • Bu tarz bir şikayet yoksa, kalıntılar nedeniyle bir tıkanıklık şikayeti yaşıyorsanız; robotlarımız ile çamaşır makinesi tıkanıklığı açma işlemine başlarız ve kısa sürede giderler kalıcı olarak açılır.
  • Tıkanıklık pompa kapağında varsa, hemen pompa kapağının içini temizler ve tıkanıklığı ortadan kalkıp kalmadığını teste tabi tutarız.
  • Eğer sorun makinenin gider hortumundan kaynaklanıyorsa; gider borusu tıkanıklığı açma işlemlerini uygulayarak, kalıcı bir şekilde çamaşır makinesindeki tıkanıklığı uzman ekibimizle hiçbir alanı kirletmeden  açarız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir