Yağmur Yağdığında Giderlerden Su Geri Tepiyor, Çözümü Nedir?

Yağmur yağdı ve giderlerden su geri geldi mi? Giderlerden su geri tepiyor ve suyu kesemediniz mi ? Balkonunuzdaki eşyalarınız sular içinde mi kaldı? Yağmur yağdığında balkon giderini su bastıysa, yapmanız gereken tek hamle hemen tesisatçı çağırmak olmalıdır. Çünkü balkon gideri haricinde giderlerin bulunduğu tüm alanlarda da su taşmaları görülebilir, eşyalarınız su alabilir. Anadolu Tesisatın gider açma hizmeti sayesinde yağmur yağdığınız giderlerden su gelecek mi korkusu yaşamazsınız. Tıkalı yağmur giderinden kurtulmak ve giderlerinizi açtırmak için uzman bir tesisatçı arıyorsanız hemen Gebze Tesisatı arayın, ekibimizi yönlendirelim.

Darıca’da Tıkalı Yağmur Giderini Robotla Açan Tesisatçı Firma – Yağmurluk Gideri Neden Tıkanıyor?

  • Ağaçların yaprakları
  • Küçük taş ve tozlar
  • Hafif kalıntılar (sigara, mendil vb) gibi cisimlerin yağmur suyu ile birlikte bahçe giderlerinden ya da yağmurluktan içeri girerek giderleri tıkamasına yağmurluk gideri tıkanması ismi verilir.

Biriken toz, pislik ve diğer faktörlerin birleşmesi ile giderler tıkanmakta ve yağmur yağdığında suyun giderlerden geri gelmesi sorunu sıkça yaşanmaktadır. Çayırova’da tıkanmış yağmur giderini açan kameralı tesisatçı ekibimiz tıkanıklık açma hizmeti ile bu sorunu çözüme kavuşturmaktadır.

Gebze’de Yağmur Gideri Tıkanıklığını Robotla Açan Tesisat Servisi – Yağmur Giderinin Tıkanmasını Nasıl Önlersiniz?

Balkon ya da bahçelere açılan giderlerin her hafta düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Ağaç kalıntıları veyahut diğer pisliklerin giderlere kaçması demek gider tıkanıklığı yaşamanız demektir. Bu nedenle, yağmur giderinin tıkanmasını istemiyorsak, düzenli olarak bahçelerimizi süpürmeli ve giderlerimizi temiz tutmalıyız. Balkonda ya da terasta bulunan giderleri ile mazgal ya da koruyucu bariyerle kapatarak yağmur yağınca giderlerin tıkanmasını engelleyebilirsiniz.

Yağmur Yağdığında Giderlerden Su Geri Tepiyor, Çözümü Nedir?

Yağmur gideri tıkanmasında tek çözüm robotlu ve cihazlı bir tesisatçıyı bulmak ve tıkanıklık açma hizmeti almaktır. Yağmurdan dolayı tıkanan giderleri açmak için herhangi bilinçsiz bir müdahale sonucunda borular zarar görebilir ve bu da size ekstra maliyetlere yol açabilir. Bu nedenle, yağmur yağdıktan sonra giderlerden gelen suyun kesilmesi için muhakkak tesisatçı ile çalışmalısınız. Anadolu Tesisat olarak bizler yağmur sonrası gider tıkandı şikayeti gibi yüzlerce yağmurluk tıkanıklığı şikayetine gidiyoruz. Sıklıkla karşılaştığımız yağmur gideri tıkanıklığının temel sebepleri ise gider borularının eğimsiz oluşu ve pislik birikimi. Ancak, özel cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile tıkanmış yağmur giderini kısa sürede hiçbir alanı kırmadan açabiliyoruz. Eğer sizin de yağmur gideriniz tıkandıysa bizleri arayın, hemen adresinize gelip gider açma işlemlerimizi uygulayalım. Gebze Tesisat olarak bizler; Yağmur yağdığında giderlerden geri gelen suyun kesilmesi için kanal görüntüleme robotu kullanır ve sorunun kaynağını tespit ederiz. Tespitlerimiz sonucunda kalıntıları temizler ve yağmurluk gideri tıkanıklığından sizleri kurtarırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir