Fayans Aralarından Alt Kata Su Sızıyor Şikayetinin Nedenleri

Fayansın aralarından alt kata sızan sudan dolayı komşunuzla aranız sürekli bozuluyor mu? Sayısız tesisatçı çağırdınız ancak alt kata fayans aralarından su sızmasının nedenini tespit ettiremediniz mi ? Fayans aralarından yüzeye çıkan suyu silmekten usandınız mı? Eğer siz de yaşadığınız bu sızma ve birikme şikayetinden bıktıysanız; su kaçağı tespiti yaptırmanızda fayda var. Anadolu Tesisatın cihazla kırmadan su kaçağı hizmetinden faydalanın, hem vaktiniz hem de paranız size kalsın.

Çayırova Su Tesisatçısı – Su Kaçağına Genel Bir Bakış

Günümüzde şehirlerde ev ve iş yeri ve yapılaşma hızla artmaktadır. Bu artış sonrasında daha fazla insan şehirde yaşamaya başlamakta ve yüksek katlı binalar bu ihtiyacı karşılamak için inşa edilmektedir. Nüfusun artışı ve kentleşmedeki yükseliş ile beraber, kent yaşantısının önemli sorunlarından birisi olan su kaçak problemi ortaya çıkmaktadır. Su sızıntısı veya su kaçağı denilen sorun, bir ev ya da iş yerinin başına gelebilecek en büyük problemlerden birisidir. Birçok sebepten dolayı ortaya çıkan bu problemin en büyük nedeni ise, duvar içlerinden geçen boruların ve su tesisatının zamanla çürümeye başlaması ve kullanılmaz hale gelmesidir. Özellikle duvarlardan su sızdırması şeklinde de kendisini gösteren bu sorun, çeşitli yöntemlerle ve cihazlarla çözülebilmektedir. Bilindiği üzere su kaçağı bulma için eskiden daha ilkel ve masraflı yöntemler kullanılmaktaydı. Bu eski sisteme göre, boruların geçtiği duvarlar kırılıp, yıkılabilmekte ve evin tüm tesisat boruları değiştirilmekteydi. Son yıllarda gelişen teknoloji, tesisat sektöründe de etkisini göstererek artık hiçbir alanı kırmadan su kaçağını tamir etmek mümkün. Farklı ilaç yöntemleriyle ya da cihazlarla minimum alanda su kaçağı onarımı yapan tesisatçı firmalar her şehirde bulunmaktadır. Kocaeli’nde su kaçağını cihazla tamir eden tesisatçı servisi olarak bizler de Avrupa’dan getirdiğimiz tesisat cihazlarını kullanarak noktasal su kaçağı tespiti yapmaktayız.

Darıca’da Su Kaçağını Termal Kamerayla Görüntüleyen Tesisatçı – Fayansın Arasından Su Çıkıyor Probleminin Nedenleri

  1.  Tesisata şebekeden tazyikli gelen su dayanıksız ya da aşınmış boruları patlatabilir.
  2. Fayans aralarına yeteri kadar sıva, macun vb maddeler çekilmemiş olabilir.
  3. Fayansın derz boşlukları büyük olduğunda buralardan su çıkması görülebilir.
  4. Uzun süredir biriken su artık fayans boşluklarında birikme yapabilir.
  5. Fayansların yanlış bir şekilde döşenmesi ve boşluk bırakılması da su kaçağına neden olabilir.

Kırmadan Termal Kamerayla Su Kaçağı Tespitini Yapan Gebze’de Su Tesisatçısı – Su Kaçağı Tespiti Ücreti

Anadolu Tesisat olarak kurulduğumuz günden bu yana “kazanç” odaklı değil ” memnuniyet ” odaklı hizmet vermiş bulunmaktayız. Bizden memnun kalmayan ya da su kaçağını bulamadığımız müşterilerimizden asla ücret almamaktayız. Yaptığımız her su kaçağı tamir hizmetinde olası aynı yerdeki kaçaklardan da ücret talep etmeyiz. Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman kazanacağımız paradan daha önde gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir