Alt Kata Su Sızıyor, Ne Yapmalıyım?

Alt kata su sızıyor, üst komşudan tuvalete su akıyor, alt komşunun tavanına pis su akıyor gibi onlarca su akıntısı problemini kısa sürede hiçbir alanı kirletmeden kırmadan çözen tesisatçı firmamıza iletişim numaralarımızdan her zaman ulaşabilirsiniz. Siz de alt kata su sızmasından şikayetçi iseniz ve sızan suyun kaynağını bulamadıysanız, Gebze su tesisatçısı ekibimize arıza kaydınızı oluşturun, sizin de su kaçağınızı tespit edelim. Çayırova’da su sızdıran boruyu kameralı cihazla bulan usta ve ekibimizi kısa sürede adresinize gönderelim, yaptığımız işlemi sizlere 1 yıl garantili olarak hediye edelim.

Darıca’da Alt Kata Damlayan Suyu Bulan Tesisatçı Firma  Alt Kata Su Neden Sızıyor?

Dairelerin bir arada bulunduğu apartman hayatında su kaçağı problemi oldukça sıkıcı olabilmektedir. Komşularla aranızın bozulmasına dahi yol açan bu alt kata su damlamalarına acilen çözüm bulmak gerekmektedir. Alt kata damlayan pis suyu tespit eden Gebze’de tesisatçı servisimiz ile birlikte siz de alt komşunuza sızan suyun kaynağını tespit ettirebilir ve tamiratını yaptırabilirsiniz. Peki, üst kattan alt kata su sızmasının nedenleri nelerdir?

  1. Boruların Hasar Alması : Tesisatta sürekli bir su akımı bulunmaktadır. Zamanla şebeke suyunun tesisata hızlı girişi borularda hasar meydana getirebilir. Delinen borulardan serbest kalan sular kendilerine en uygun alanda birikebilir ya da açık bulduğu alanda damlama yapabilir.
  2. Boruların Kalitesizliği : Tesisat döşenmeden seçilen boruların kalitesi de bu şikayet ile doğru orantılıdır. Borular kalitesiz ise, en ufak bir hasarda delinecek ve su kaçağına neden olacaktır.

Gebze’deki Alt Kata Sızan Suyu Kırmadan Bulan Tesisatçılar Noktasal Su Kaçağı Tespiti Ücreti.

Kocaeli ve çevresinde aktif olarak hizmet veren tesisat firmamız, gezici ekipleri ile birlikte acil müdahalelere her zaman hazırdır. Noktasal su kaçağı tespiti yapan Gebze su tesisatçısı olarak bizler, emeğimizin karşılığı kadar ücret talep etmekteyiz. Cihazları ile yanılma payı olmadan noktasal su kaçağı tespiti yapan firmamızı arayarak sizler de dairenizde ya da binanızdaki su kaçaklarını tespit ettirebilir, onarım işlemleri hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Kırmadan su kaçağını cihazla bulan tesisatçı ustalarımız ile siz de kısa sürede su kaçaklarınızı buldurabilir, günlerce tadilat altında kalmaktan kurtulabilirsiniz. Su kaçağı tespiti ücretimiz 150 tl olup, 1 yıl boyunca bu hizmetimiz garantilidir. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir