Temiz Su Borusundaki Kaçağı Tespit Etme

Alt kata su sızıntısı var, üst kattan tuvalete su akıyor, betonun içinden su çıkıyor, fayans aralarında su birikintisi var, tavandan su damlıyor şikayetlerinin temelinde yer alan su kaçağı hakkında Gebze su tesisatçısı olarak onlarca makale yazmış bulunmaktayız. Sizden gelen soruları ve arızalara gittiğimizdeki sorduğunuz soruları not alan ustalarımız sayesinde bugün aklınıza takılan soruları yanıtlıyoruz. Evimde su kaçağından şüpheleniyorum ancak bu su kaçağı temiz su borularında mı yoksa pis su borularında mı diye sıkça soruyorsunuz. İşte bu noktada, bugün sizlere temiz su borusundaki kaçak ve pis su borusundaki su kaçakları hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Gebze’de temiz su borusundaki su kaçağını kamerayla bulan tesisatçı ekibimize ulaşmak için bizleri web sitemizdeki telefon    numaralarından ulaşabilirsiniz.

Çayırova’da Su Kaçaklarına Kamerayla Bakan Tesisatçı Firma – Su Kaçaklarına Genel Bakış

Günümüzde iş bilmeyen tesisatçılar yüzünden su kaçağı olmayan tesisat boruları da değiştiriliyor. Bu durum doğal olarak daire sakinine fazladan iş ve ekstra maddi zarar olarak geri dönüyor. Ancak Darıca Cihazla Su Kaçağı Bulma hizmetini yıllardır kusursuz olarak veren firmamız, sizlerin zorlu olarak gördüğü ve gözünüzü korkutan  su kaçaklarını modern cihazları ile ayırt ederek, deneyimiyle birlikte tamir etmektedir. Su kaçakları genellikle su tesisatının döşenme aşamasında, bağlantı noktalarının düzgün sıkıştırılmaması ve kalitesiz malzemeyle gelişi güzel döşenmesi sonucunda meydana gelmektedir. Bununla birlikte erken dönemde tespit edilmeyen su kaçağı, konut larınız da tamiri olmayan kalıcı hasarlar bırakabilmektedir. Bu nedenle Darıca’da su kaçağı tespitini cihazla yapan tesisat firması olarak;  siz değerli ziyaretçilerimize tavsiyemiz mutlaka uzman kişilerle çalışmanız olacaktır. Gebze’de su kaçıran boruyu kamerayla görüntüleyen tesisatçı usta ve ekibimiz ile siz de duvarlarınızın kırılmasına son verip, su kaçağını sona erdirebilirsiniz.  Herhangi bir tesisat arızasında, bizlere 7/24 web sitemiz üzerinden online olarak ulaşabilir ya da  iletişim numaralarımızı kullanarak irtibata geçebilirsiniz. Sizlerden gelen su kaçağı arıza kaydından sonra hızlı ve yaygın teknik servis ağımızı en kısa sürede size ulaştırırız. Su tesisatlarında kullanmış olduğumuz yöntemler, günümüzün modern teknolojisinin son sitem cihazlarıyla birlikte, geliştirilmiş olan tekniğimizle, pis atık su giderleriniz kamera sistemi kullanarak, gider içi görüntüleme yapmaktayız. Bu sayede pis su giderlerinizdeki tıkanıklığı veya çatlamış, delinmiş pimaş borusundaki su kaçağı arızasını noktasal tespit edebilmekteyiz. Aynı zamanda temiz su giderlerinde; akustik dinleme cihazı, sıcak su giderlerinde-termal detektör, derin su tesisatında da detektör kullanımı ile tesisat sorunlarınızı, noktasal tespit etmek kaydıyla sizlere hizmet sunmaktayız. Pis su borusunda su kaçağını cihazla bulan tesisatçı firma olarak;  atık su borularınızdaki kaçağı tespit edip, kalıcı olarak çözüme kavuşturmaktayız.

Temiz Su Borusundaki Kaçağı Pis Su Tesisatındaki Kaçaklardan Nasıl Ayırt Ederiz?

Anadolu Tesisat; sadece cihazlarıyla işlem yapan bir tesisat firması olmayıp, kurulduğu yıllar boyunca deneyimleri ile de müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Cihazlı tesisatçıların bile bir noktaya kadar bu arızaları giderdiğini varsayarsak, deneyim her zaman daha önemlidir. Tesisattaki su kaçağının pis su tesisatından kaynaklandığını bulmak ise deneyim isteyen bir konudur. Bu nedenle, evinizdeki su kaçağının yanılma payı olmadan tespiti için bizlere ulaşmanız hem cebiniz hem de vaktiniz açısından çok önemlidir. Pis su borularındaki kaçaklar kötü koku yaymayıp, tıpkı temiz su gibi izlenim verebilmektedir. Ancak, termal kameralar ve diğer tesisat cihazlarımız sayesinde bugün bizler pis su borusundaki kaçakları da tespit edebiliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir