Duvarda Su Sızıntısı Tespiti

Gebze tesisat su kaçağı tespit ekibi kırmadan cihazlar tesisat kaçağını noktasal tespit ederek doğru yerin kırılmasını daha düşük maliyetle su kaçağı giderilmesine yardımcı olur .

Gebze tesisat taklitlerinden korunun diye bilgilendiriyor.
Gebze tesisat üniformalı personel Gebze tesisat logolu araçlarla usta ve çırak olarak servis hizmeti tıkalı gider açma su tesisat tamir işleri yapmaya devam ediyor.

Yaşadığımız ortamların güzel görünmesi için boyalar duvar kağıtları kaplayarak yada desenli taşlarla döşeyerek yaşamı daha renkli eğlenceli hale getirmek için çalışırız bazı yerde su bazlı silinebilir boyalar yada yağlı yıkana bilen boyalar tercih edilir bu ortamın kullanım amacına göre değişim gösterebilir. O çok özenerek yapılan işlerin sonunda keyif çıkartmak varken duvarda boya kabarmasıyla keyfiniz kaçabilir.
Duvarda su borusu tespiti yaptırmadan montaj edilmek istenen konsol yada üniteler için çivi çakma yada delik delme işlemlerinde su borusu na denk gelmesi sürekli yaşan bir olaydır. Bu tür durumlara karşı önceden duvarda su borusu tespiti yaptırmanızı tavsiye ederiz.


Bir duvarda boya kabarması varsa bu kesinlikle su kaçağı olduğu anlamına gelmez aslında özellikle yeni binalarda inşaat zamanında su almış olabilir ıslak zemine yapılan boya kabarması olabilir.
Ama yinede tekrar boya yaptırmadan önce cihazla duvarda su kaçağı taraması yaptırılmasında fayda vardır.
Tavanda sıva dökülmesi pul pul boya dökülmesi yada karlanma pamukçuk görülüyor is duvarda su kaçağı olduğu belirtisidir. Duvardaki su kaçağı su sızıntısı şeklinde olmaya bilir. Zaten su kaçağı herzaman sızıntı şeklinde olmaz sadece temiz su kaçaklarında su borusu patlamasında sürekli sızıntı görülür. Diğer türlü gider borusu kaçaklarında kullandıkça sızın su süzülmesi bitince akıontı olmadığı görülür Gebze ve çevre ilçelerde cihazla duvarda su kaçağı tespiti yapan tesisatçı firmalar arasında yer alan Gebze tesisat bu konuda çözüm ortağınız olması için bir telefonla destek almanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir