Gider Borusu Tıkanıklığı Nasıl Giderilir

Su tesisatı ya da gider tesisatı sorunu hemen her ev ya da işyerinde karşılaşılabilecek sorunların başında gelir. Tesisat problemi yaşayan hemen her kişi su tesisatçısı aramaya başlar. Çünkü tesisat problemi başta tespit edilip önüne geçilmezse ileride çok daha maliyetli çözümlere yol açabilir. Tesisatta oluşan problemler, eskiden hem can sıkan hem de bu problemi yaşayan kişilerin korkulu rüyası idi. Artık modern cihaz ve ekipmanlar sayesinde tesisatınıza herhangi bir zarar vermeden kırmadan boru tıkanıklığı açma hizmetinden faydalanabilirsiniz. Genellikle en çok tıkanan bölge mutfak lavabosudur. Yemek atıklarının gideri zaman içinde tıkaması, yağların lavabo giderine dökülmesi, bina inşaat halindeyken borunun yanlış meyil ile monte edilmesi tıkanıklığa sebep olabilir.

Tıkalı boru açma yöntemleri nelerdir?

İster yeni bina olsun ister eski bina olsun zamanla tesisat borularında yanlış kullanımdan ya da hatalı tesisat döşenmesinden dolayı tıkanıklık meydana gelebilir. Tıkanık boru açma yöntemleri ile bu sorun giderilir.

  • Eski yöntemlerden biri olan ve sadece o anlık durumu kurtaracak bir yöntem olan sirke ve karbonat ile tıkalı lavabo borusu açılabilir.
  • Sirke ve tuz da eski yöntemlerden olup günü kurtaracak yöntemlerden arasındadır.
  • En eski yöntem ise pompa ile tıkalı boru açmadır.
  • Tıkalı boru açma yöntemlerinin en moderni ve teknolojik olanı ise hassas cihazlar ve kameralı robot sistemleridir.

Modern cihazlar kullanan firmalar sayesinde tuvalet tıkandı, lavabom tıkandı, banyo gideri tıkandı nasıl açabilirim gibi problemleri artık dert etmenize gerek yok. Üstelik ekstra maliyet çıkmadan, kısa sürede çözüm üretebileceğiniz bu sorunlar için artık panik yaşamanıza gerek kalmadı.

Günümüzde tıkanıklık açma firmaları ile temasa geçerek bu sorunlardan kısa sürede profesyonel anlamda kurtulma yoluna gidebilirsiniz. Eski yöntemleri bir kenara bırakarak kaliteli hizmet sayesinde modern ve teknolojik cihazlar ile artık bu sorunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Eski yöntemleri kullanarak tıkalı boru açma işlemini kendiniz yapmış olsanız bile kullandığınız malzemelerden dolayı belli bir süre tesisatı kullanamaz olur ayrıca kullanmış olduğunuz maddelerin kokusunu da çekmek zorunda kalırsınız. Günümüz teknolojisini kullanan firmaların hizmeti sayesinde bu problemden de kurtularak tıkanıklık açma işlemi bittikten sonra tesisatınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca tıkanan giderinizden gelebilecek kötü kokuları çekmenize gerek kalmaz ve sorun çok kısa sürede çözüme ulaştırılır. Tüm bunların anında siz sadece tıkanıklık giderme işleminin maliyetini üstlenir ekstradan zemin kırıldı, tesisat yıkıldı tekrar döşenmesi gerekir derdinden de kurtulmuş olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir