GEBZE TESİSAT TIKALI GİDER AÇMA

Gebze Tesisat ile Tıkanıklık Açma

Gebze Tesisat firmamız, ev ya da iş yerlerinde meydana gelen tuvalet, klozet, lavabo, mutfak ya da banyo giderlerindeki tıkanıklık sorunlarına, teknolojik cihazlar kullanarak profesyonel ve kalıcı çözümler sunmaktadır.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Beylikbağı bölgelerinde, her türlü tesisat hizmeti veren firmamız, lavabo Neden Tıkanır? Tıkalı Lavabo Nasıl Açılır? Gider tıkanmalarında neler yapılır? i sorularınıza cevap vermek için bu yazıyı hazırladı.

Lavabo Neden Tıkanır?

Lavabo tıkanıklığı genellikle kullanım hatası veya tesisat ustalarının hataları nedeniyle ortaya çıkabilir. En yaygın kullanım hatalarından biri, tıraş olurken lavabo giderine giden kılların tıkanıklığa yol açmasıdır. Kıllar özellikle pimaş borusunun dirseğinde birikerek tıkanmaya neden olabilir. Başka bir neden ise lavabo giderine kaçan sabun parçalarıdır. Küçük gibi görünen sabun parçaları gider borusuna yapışarak borunun çapını daraltır ve lavabodan giden suyun akışını yavaşlatır. Mutfak lavabosunun tıkanıklığının nedeni genellikle atılan yiyecek parçaları ve özellikle demlik dibindeki çay posası gibi maddelerin lavaboya dökülmesidir. Bu tür maddelerin lavaboya girmesi, tıkanıklıklara neden olabilir. Ustalardan kaynaklı lavabo tıkanıklığının sebebi ise lavabo borusunun yetersiz eğimle döşenmesidir. Yeterli eğim verilmeden döşenen borular, küçük atıkların birikmesine ve tıkanmalara neden olabilir.

Lavabo Açma Yöntemleri Nelerdir?

Evlerinde tıkanıklık sorunuyla karşılaşan kişiler  “Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır?” sorusuna cevap ararlar. Bu sorunun cevabı, az miktarda tıkanmış borular için hem evde hazırlanabilen hem de marketlerden alınabilen lavabo açıcılarla kısa vadeli çözümler üretilebilir. Ancak bu çözümler sorunu kökünden çözmez ve genellikle sık sık tekrarlanan bir işleme dönüşür ve sorun giderek daha rahatsız edici hale gelir. Tıkanmış lavabolar için profesyonel tıkanıklık açma hizmeti alınmadığı sürece, tıkanıklık derecesi her geçen gün artabilir. Bu nedenle lavabo tıkanıklığı açma profesyonel bir firma tarafından gerçekleştirilebilecek işlemlerdir. Firmamız Gebze tesisat tüm lavabo gider tıkanıklıkları açma konusunda profesyonel hizmet vermektedir. Gebze Tıkanıklık Açma hizmeti için firmamıza telefonla ulaşabilirsiniz.

Gebze Tıkanıklık Açma

Gebze Tesisat olarak, mutfak veya banyo lavabosu tıkanıklıklarını özel makineler ve basınçlı su kullanarak etkili bir şekilde açma yöntemini tercih etmekteyiz. Bu sayede, tıkanıklık giderilir ve suyun akışı normale döner. Bu yöntem, lavaboda oluşan tüm tıkanıklıkları gidermek için oldukça etkili bir çözümdür. Bu işlemi gerçekleştirirken tesisatın kırılmasına veya dökülmesine gerek kalmaz, dolayısıyla zaman ve maliyet açısından daha avantajlı bir çözüm sunarız. Firmamız klozet ve tuvalet gider tıkanıklıklarının çözümünde farklı cihazlar kullanmaktadır.

Gider Tıkanmalarında neler yapılır?

Gebze’de gider açma konusunda klozet ve tuvalet gider tıkanıklıkları farklı sebeplerden kaynaklandığı için farklı çözümler gerektirir. Bu tıkanıklıklar genellikle tuvalete atılan fazla tuvalet kağıtları, hijyen ürünleri veya yanlışlıkla düşen yabancı cisimlerden kaynaklanır. Klozet ve tuvalet gider tıkanıklıklarının çözümü için özel tasarımlı cihazlar ve farklı yöntemler kullanılır.

Gebze Tesisat olarak, tuvalet ve klozet tıkanıklığı açma işlemlerinde öncelikle giderin içini kameralı görüntüleme sistemiyle kontrol ederek tıkanıklığın türünü ve ana kaynağını tespit ederiz. Tespit edilen tıkanıklık türüne bağlı olarak robotik cihazlar gider içine gönderilerek tıkanıklık giderilir. Bu robotik cihazlar, tıkanıklığın doğru bir şekilde açılması için etkili bir yöntem sunar.

Gebze tuvalet ve klozet tıkanıklığı açma ve gider borusunda biriken kireç ve kir gibi maddelerin temizlenmesi için parçalama aparatları da kullanırız. Bu aparatlar, boru içindeki birikintileri parçalayarak tüm gider borusunun temizlenmesini sağlar. Bez parçaları gibi daha büyük ve farklı maddelerin gider borusuna kaçması durumunda ise farklı aparatlar kullanılarak tıkanıklık giderilir.

Gebze Tesisat olarak, tuvalet ve klozet tıkanıklıklarının çözümü için gelişmiş ekipmanlarımızı ve deneyimli ekiplerimizi kullanarak hızlı ve etkili çözümler sunmaktayız. Tesisatınızı korumak ve tıkanıklık sorunlarını kökten çözmek için profesyonel yardım almanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir