Görüntülü su kaçağı tespiti

Gebze tesisatçı modern teknolojik cihazlara sahip tesisatçı gider borularındaki su kaçağını kırmadan tespit ve tesisat kaçağı onarımı ile su sızıntısını gidermek için hizmete devam etmektedir.

Yaşam alanlarımızda sıkça kullandığımız su tesisat problemleri son yıllarda gelişen teknoloji sayesinde kolaylıkla çözülebilir hale gelmiştir.
Kırmadan kaçak tespiti yapılabildiği gibi kırmadan kaçak olmadığı tespit edilebilir. Temiz su tesisatlarından geliştirilen dinleme cihazları suyun aktığı yeri değil su patlağının olduğu yeri kırmamız kolaylıkla noktasal tespit yaparak bulmamızı sağlar ve doğru tespitle küçük bir tamir işlemi ile kaçak tesisat tamiri yapılır. Temiz su tesisatında kaçak tespiti dinleme yöntemi ve termal kamera ile yapılması mümkün ancak termal kamera genellikle sıcak su kaçaklarında kullanılır adında anlaşılacağı gibi termal sıcak anlamına gelir dinleme yöntemi ise sıcak soğuk su hatlarında kesin başarı yöntemidir. Gider borularında teknoloji daha ileriye gittiğini göstererek görüntülü  su kaçağı tespiti yapmamızı sağlıyor.



Görüntülü su kaçağı gider borusunun içine gönderilen kamera sayesinde boru içerisi görülerek kırık,çatlak.çıkık.conta sıyırması,tıkanıklık gibi su kaçak sebepleri tespit edilebilir görüntülü su kaçağı deyince bazı müşterilerimiz yanlış anlayarak üsten duvara yada zemine tutularak yer altını gösteren bir kamera bekliyorlar ancak böyle bir sistem ğelistirilmedi duvarın diğer tarafını gösteren bir kamera henüz yapılmamıştır yapılmış olsa dahi kanunen bunun kullanımı yasak olabileceğini düşünüyorum gider boru görüntülü sukaçak tespiti Gebze tesisat firması tarafından garantili olarak yapılmaktadır telefonlşa servis çağırabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

gebze tesisat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir