Bina İçi Lağım Koku Şikayeti

LAVABO KOKUSU NASIL GİDERİLİR?

Zaman içerisinde lavabo borularında oluşan saç sabun kalıntıları lodoslu  havalarda ters esen rüzgar lavabodan kötü koku gelmesine neden olur. Gelen pis konun sebepleri ve giderilmesi konusunda uzaman ekiplerimiz Kocaeli ve tüm ilçelerinde gider borularından gelen koku tespiti ve kameralı cihazlarla Gebze tesisat garantili olarak yapıyoruz koku problemine kesin kalıcı çözüm sunuyoruz.

lağım kokusu

 

KAMERALI GİDER KOKUSU TESPİTİ
Gider borusundan gelen kokuların tespiti kameralı sistemlere tespit edilebilir. Gider borusunda biriken yağlar ve artıklar esen lodosla birlikte kokuyu geri getirir. Yada duvar içerisinde havalandırma boşluğunda boşta kalan açık çatal borunun evinize koku vermesi mümkündür tüm bu sorunlar için kameralı gider görüntüleme sistemleri ile koku tespitinde uzaman destek alabilirsiniz.


LAVABO GİDER KOKUSU PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜMLERİ


Hemen Tıkla Servis Ara : 0262 743 60 75

Cep Telefonu Tıkla Ara : 0532 350 77 72

Binalarda inşaat aşamasında tesisat projeleri çizilir ve bu projelere göre tesisatlar rogar yerleri belirlenerek en uygun şekilde döşenir. Nitekim son yıllarda yapılan hızlı yapılanma ve maliyetler yüksek olduğu için bina alan kaybı yaşamamak için bunu çok önemsemezler. Ve toprak altında kalan rogar kuyuları zaman içerisinde unutularak tıkanmalar yaşandığında toprak altında bina çevresinde roğar kuyusu arayışına girilir. Toprak altında kayıp rogar yeri tespiti dedektörle tespiti mümkündür.
Binaların içerisinde zamanla kötü kokular oluşur. Banyo gider kokusu problem olur ve zaman içerisinde dayanılmayacak hal alır. Tuvaletten gelen lağım kokusu es borusu olmasına rağmen yine gelebilir. Gider boruların,da kullanıma dayalı sabun artıkları vücut kılları ve kağıt peçete ıslak mendil kalıntıları zaman içeresinde tıkanmalara ve lavabo’dan kötü koku gelmesine sebep olur. Koku problemi her daire bina da olmaya bilir. Koku problemi bazen kullanıcı hatası bazende yapım hatası olarak karşımıza çıkmaktadır. kullanıcı kaynaklı lavabo’dan gelen koku tuvaletten gelen lağım kokusu problemleri özel geliştirmiş makinelerle pimaş temizliği gider borusu yıkama işlemleri ile önlenebilir. Yapımdan  kaynaklı lağım kokusu ilk önce çatıya çıkan havalık dediğimiz sistemin olup olmadığı kontrol edilir. Havalık olmayan binalarda lağım kokusunu kesmek pek mümkün olmayabilir. Binanın ana borusuna s yaparak koku kesilebilir bunun için ilk önce kamera ile incelemeler yapılır. Tesisat en üstten başlanarak incelenir gerekli eksiklikler giderilir. Logara es yapmak en son çare olarak düşünülür.
Bina ana borusunun loğara çıkışı ana kanalizasyondan düşükte ise evde lağım kokusu alırsınız.
Bina ana hattın da ara roğar var ve bakımı yapılmamışsa lağım kokusu alırsınız.
Lavabo altlarında es yapılmamışsa lavabo dan lağım kokusu banyonuzun kötü kokmasına neden olur.
Mutfak hatlarında yağlanma kötü kokulara neden olur.
Gebze’de pimaş temizliği yapan tesisatçı firma olarak lavabodan gelen kötü koku problemlerine karşı Gebze tesisat’ arayabilirsiniz.
Dedektörlü kayıp röğar tespiti
Bina içi lağım kokusu tespiti
Kameralı pimaş görüntüleme sistemleri ile problemleriniz Gebze tesisat tarafından garantili olarak giderilir.

Hemen Tıkla Servis Ara : 0262 743 60 75

Cep Telefonu Tıkla Ara : 0532 350 77 72

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir