Kırmadan Lavabo Tıkanıklığı Açma

Kırmadan gider açma servisi

Tıkanan giderler makine yardımı ile boru içerisine esnek yay gönderilerek tıkalı noktaya uygulanan vibrasyon işlemi olarak uygulanır. Tıkanıklık açma makine si ile sadece gider tıkanıklığı açılır. Boruya zarar vermeyecek bir sistem olduğu gibi boru çeperindeki yağlanma ve oluşan kireçlenmeyi temizleme özelliğine sahip olmayan bir sistemdir.
Tıkalı gider açıldıktan sonra boru içi görüntüleme yapılarak yıkama temizlik işlemi gerekirse başka bir makine ile bu işlemler yapılır aynı ücret içerinde olamazlar.


Gebze tesisat
kırmadan pimaş açma servis sayesinde meydana gelen gider tıkanıklığı profesyonel makine ve uzman personel ile kırmadan dökmeden tıkanıklık açılır ve kanal görüntülemesi yapılır.

Ev yada iş yerinde gider tıkanıklığı can sıkıcı bir durumdur sizi huzur eder kimi zaman misafirlerin kullandığı  tuvaletler misafir gittikten klozet tıkanıklığı yada tuvalet tıkanıklığı ile karşılaşırsınız gider açma ile ilgili kimyasallar ilk önce akla gelendir gider açma işleminde dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır eldiven mutlaka kullanılmalıdır tuvalet yada banyo tıkanıklığın olduğu kısım iyice havalandırmalıdır varsa pencere  yada fan açılmalıdır tıkanıklık açma  eğer gider su ile dolu ve su gitmiyorsa kullanılan kimyasal boşa gidecektir kullanmayınız.

kırmadan lavabo tıkanıklığı açma
Lavabo tıkanıklığın açma hizmeti

lavabo tıkanıklığı tesisatın yanlış döşenmesi içerindeki kıl tüy sabun artıklarından kaynaklı bir promlemdir tıkanıklık yaşamamak için 6 ayda bir kere pimaş tıkanması olmadan kullanılmalıdır Gebze lavabo tıkanıklığı açma hizmeti 150 TL den başlayan fiyatlarla 7/24 müşterilerimize sunmaktayız firmamız Çayırova merkezli olup sadece Kocaeli’ne hizmet vermektedir

gider tıkanıklığı açma,petek temizliği,su kaçak tespiti,pimaş görüntüleme gibi tesisat işlerinde profesyonel olarak hizmet vermektedir bizi mahalle tesisatçılarından ayıran ise cihazlarımız ve sadece tesisat problemleri ile ilgilenmemiz bir çok tesisatçının çözemediği su kaçağı ve gider tıkanık lığını biz Gebze tesisat olarak çözüyor ve garanti veriyoruz kimi zaman tesisatçıların kendi yaptıkları tesisat kaçaklarını biz cihazla su kaçağı tespiti yaptıktan sonra kendileri tamirlerini yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir