Tıkanmış Küvet Giderini Robotla Açan Su Tesisat Firması

Küvet gideri sık sık tıkanıyor ve su gitmiyor mu? Tıkalı küvet gideri sorunundan bıktınız mı ? Birden fazla tesisatçı çağırdınız ancak küvet tıkanıklığı devam ediyor mu?  O halde yapmanız gereken cihazlı bir tesisat ustasıyla çalışmak olmalı. Günümüzün gelişen teknolojisi ile hizmet veren cihazlı tesisatçılar ile kısa sürede tıkalı banyo giderini açabilir, küvet tıkanıklığına neden olan problemi hemen öğrenebilirsiniz.  Anadolu Tesisat olarak bizler de tıkanmış küvet giderini robotla açan tesisatçı olarak uzun yıllardır hizmet vermekteyiz. Kısa sürede müdahale ettiğimiz banyo gideri tıkanıklığını kalıcı olarak tesisat cihazlarımızla açabiliriz.

Küvet veya duşa kabinlerin kullanım amacı öz bakımımızı gerçekleştirmektir. Duş almamızı ve diğer alanların ıslanmamasını kolaylaştıran küvetler; zaman içerisinde bir çok sebepten ötürü tıkanabilir. Darıca’da tıkalı duş teknesini makineyle açan usta olarak bizler bugün sizlere küvet tıkanıklığı hakkında detaylı bilgi vermek ve çözüm yollarını anlatmak istedik.banyo tıkanıklığı açma

Gebze’de Tıkalı Küvetin Giderini Kırmadan Robotla Açma – Duş Teknesinin Tıkanmasının  Nedenleri

  1. Sık sık duş alınan banyolarda gider tıkanıklığı görülmektedir. Saç, tüy gibi kalıntıların zaman içerisinde boruların iç yüzeyinde tutunması ve ilerlememesi ile tıkanıklıklar başlar.
  2. Organik kalıntıların birikmesini takiben borularda çökme de yaşanabiliyor. Deprem ya da zaman içerisinde olan tesisat çökmeleri de tıkanıklığın ana sebeplerindendir.
  3. Sürekli kimyasal ilaç ya da temizlik malzemelerinin dökülmesiyle boruların içindeki kayganlığı yok etmek de tıkanıklık yaratabilmektedir.

Küvet Tıkanıklığını Robotla Açan Çayırova Su Tesisatçısı – 7/24 Tıkanıklık Açma Hizmeti

Küvetinizin gider yolu tıkanabilir, içine yabancı maddeler kaçabilir bu tür sorunların hepsini firmamız uzman ekip kadrosu ile kullandığı teknolojik aletler sayesinde hiç vakit kaybetmeden sorununa odaklı çalışıp, arızaya nokta atışı yaparak çözüme ulaşmaktadır. Gebze su tesisatçısı firmamız; size en yakında yerde konumlanmış olup küvet tıkanıklıkları arızalarına, uzman teknik kadromuz ile hemen müdahale etmekteyiz. Küvet tıkanıklığı arızanızı bize bildirdiğiniz anda çağrı merkezimizden sizin adresinize hemen bir ekip çıkartılıp, gelişmiş teknoloji aletleriyle hiçbir yeri kırıp dökmeden müdahale etmektedir. Buna ek olarak teknik ekiplerimiz yılların verdiği tecrübe ile sorunun kaynağını hemen tespit ederek sizin zamanınızı boşa harcamadan çözüme ulaşmaktadır. Hem kaliteli,hem cebinize uygun hemde zaman kaybı yaşamadan size tesisat hizmetlerini sunmaktayız. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir