Pis Su Borusundaki Su Kaçağını Bulan Tesisatçı

Tavandan pis su damlıyor, duvarlarda rutubet oluştu, klozetin kenarından kötü kokulu su geliyor gibi şikayetlerin temelinde yer alan atık su gider borularındaki herhangi bir problemi kısa sürede Anadolu Tesisat olarak buluyoruz. Yıllardan beri hizmet verdiğimiz tesisat sektöründe yüzlerce su kaçağı arızasını aynı gün içerisinde tespit ediyor ve aynı gün içinde tamirat yaparak teslim ediyoruz. Pis su borusunda su kacağını cihazla bulan Gebze su tesisatçısı olarak ekibimizle birlikte tüm su kaçaklarını hiçbir alanı kırmadan dökmeden buluyoruz. Cihazsız tesisatçıların haftalarca kaçağı araması ve tadilat yapması ile oldukça maliyet artacaktır. Ancak, Anadolu Tesisat olarak bizler Çayırova’da pis suyun nereden geldiğini bulan tesisatçı ekibimizle cihazlı işlem yaparız. Minimum alanda noktasal su kaçağı tespiti yapan firmamız ile yüksek tadilat bedelleri ödemek zorunda kalmazsınız.görüntülü kaçak tespit

Darıca’da Atık Su Borusundaki Su Kaçağını Cihazla Tespit Eden Tesisatçı – Su Kaçağının En Yaygın Belirtileri

Betondan ya da tavandan kılcal noktalardan ve aşınmalardan çıkan pis su evdeki veya iş yerindeki kişileri oldukça rahatsız etmektedir. Kötü kokulu su kaçaklarına tahammül edemeyen kişiler hemen tesisatçı çağırarak uzun bir tadilat sürecine girmektedirler. Peki, su kaçağının en yaygın belirtileri nelerdir? Su kaçağını anlamak için neler yapılabilir? Gebze Tesisat olarak bu yazımızda bu soruların yanıtlarını bulacağız.

 

  • Su kaçağının başladığı anda belirti vermesi beklenmeyebilir. Yüksek faturalar ile ilk olarak kendini belirten su kaçağı; zaman içerisinde bulunduğu bölgeyi değiştirir. Parkelerin kabarması, parke süpürgeliklerinin sürekli ıslak olması, betonun arasından su çıkması, klozetin dibinde biriken suyun varlığı gibi bir takım olaylar belirtiler olarak ifade edilebilir.
  • Vanaları kapatmanıza rağmen su saatinin dönmeye devam etmesi de dairede bir su kaçağı olduğuna işaret eder. İşte bu noktada tesisatçının deneyimi çok önemlidir. Su saati bozuk olabilir, su kaçağı olmayabilir. Su kaçağını aramak için tüm evi kırmak da yapılacak en büyük gereksiz müdahale olsa gerek. Bu nedenle; cihazlı tesisatçıları tercih etmeli evimizi gereksiz tadilat sürecine ve masrafına sokmaktan kaçınmalıyız.
  • Deneyimsiz tesisatçıların yanılma payını da unutmamak gerekir. Su kaçağı olarak düşünülen birikim ya da rutubet sadece boru terlemesi olabilir. Su kaçağına neden olan yeri bulmak için yine kırmak her yeri pisletmeye ve gereksiz onarım masraflarına neden olur. Boru terlemesini su tesisat teknolojilerine sahip cihazlarla 1-2 dakika içerisin de hiçbir alanı kırmadan bulmak kolaydır.

Gebze’de atık su borusunda bulunan su kaçağını kamerayla görüntüleyen tesisatçı servisimiz ile kısa sürede uzun süredir bulunamayan su kaçaklarınızı bulabiliriz. Kocaeli su tesisatçısı olarak uzun yıllardır hizmet veren firmamızın marka güvencesine güvenmeli ve size sunacağımız 1 yıllık garantiden faydalanabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir