Lavabo Tıkanıklığı Nasıl Açılır ?

Mutfak lavabosu sık sık tıkanıyor, banyo lavabosu suyu az çekiyor, lavabo gideri tıkandı açamıyorum gibi bir çok farklı tıkanıklık problemini yaşayanlardan mısınız? Ne yaptıysanız lavabo tıkanıklığının çözümünü bulamadınız mı? Lavabo aç ya da pimaş aç ürünlerini denediniz ancak kalıcı gider açma yöntemini bulamadınız mı ? O halde, Anadolu Tesisatın gider açma ya da lavabo tıkanıklığı açma hizmetini henüz denememişiniz demektir. Tesisat sektöründe her zaman öncü ve lider olan tesisat firmamız tıkanıklık açma ve gider temizliği konusunda uzman kadrosuyla birlikte hizmet vermektedir. 7/24 lavabo tıkanıklığı ya da gider tıkanıklığı açma hizmeti veren tesisatçı ekibimize ulaşmak için web sitemizdeki iletişim numaralarından bizleri her zaman arayabilirsiniz.

Gebze’de Tıkalı Lavaboyu Robotla Açan Tesisat  Şirketleri ∝ Lavabo Tıkanıklığının Nedenleri Nelerdir?

  1. Kalıntılar

Mutfak, banyo gibi insanların sıkça suyu kullandığı alanlarda oluşabilecek kalıntılar sebebiyle, lavabo tıkanıklığı ya da giderlerin tıkanması sorunu yaşanabilir. Saçların birikmesi, sabunların erimemesi, diş macunlarının katılaşması gibi bir çok faktör birleştiğinde, tıkanmış lavabolarla karşılaşmak içten bile değil haliyle. Mutfak lavabosunun giderinin tıkanması ya da banyo lavabosunun tıkalı olmasının temel sebebi elbette kalıntılardır. Bu kalıntıların giderlerden uzaklaştırılmaması ve bu tarz alışkanlıkların devam etmesi kalıcı tıkanıklıklara sebep olabilir. Tıkanmış mutfak lavabosunun giderini cihazla açan Darıca’da tesisatçı ustalarımız ile siz de kalıntıları temizleterek, tıkanıklık şikayetinden kurtulabilirsiniz.

2. Yanlış Montaj

Tesisat döşenirken ya da arıza sebebi değişirken yapılan montaj hatalarından da kaynaklanan tıkanıklık şikayeti, ancak bu tesisatın değişmesi ile düzeltilebilmektedir. Bu noktada, tesisatçının kalitesini bir kez daha vurgulamak gerekir. İş bilmeyen ve cihaz kullanmayan her tesisatçı yüzünden siz de tıkanıklık problemi yaşayabilir, tüm tesisatı yenilemeniz gerekebilir. Bu nedenle, tesisatçı çağırırken önce cihazlı olmasına daha sonra işinde ne kadar iyi olduğuna bakmalısınız.

3. Boru Eğimsizliği

Boruların kanalizasyona aktarılması içi belirli bir ölçüm ve değerde olarak tasarlanması gerekir. Apartmanlarda boruların kanalizasyona aktarılması için eğimli olması muhakkaktır. Boru eğimsizliği dediğimiz durumlar da da lavabo tıkanıklıkları sık görülmektedir.

4. Kimyasal Açıcılar

Lavaboları tıkanan hanımlar sürekli lavabo aç ya da pimaş aç ürünlerine başvurmaktadır. Ancak bu ürünlerin sıklıkla kullanılması lavabo gider borularının formunun bozulmasına yol açabiliyor. Kimyasal açıcıların sıkça kullanılması ile boruların şeklinin bozulması ile tıkanıklıklar baş gösteriyor.

Çayırova’da Lavabo Tıkanıklığını Açan Kameralı Tesisatçı – √  Lavabo Tıkanıklığı Açma Fiyatımız

Cihazlı su tesisatçısı olarak Kocaeli’nde her zaman her konuda öncü firma olmaktan yanayız. Lavabo tıkanıklıklarıyla ilgili şikayetlerinizde sizlere yardımcı olan ekibimiz, kalıcı olarak tıkanıklıklarınızı açmaktadır. Lavabo tıkanıklığı açma ücreti hakkında daha fazla bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir