Atık Su Gideri Açma

Pis su giderlerden geri geliyor, alt katın tavanına pis su akıyor, atık su borusu tıkandı gibi her gün onlarca pis su gideri tıkanıklığı şikayeti ile karşılaşmaktayız. Anadolu Tesisat olarak gittiğimiz atık su gider borularının tıkanıklığını kalıcı olarak robotlarla açmakta ve bu işlemimizi 1 yıl boyunca sizlere garantilemekteyiz. Gebze’deki pis su tesisatındaki tıkanıklıkları robotla açan tesisatçı firma olarak tüm Kocaeli’ne hizmetimiz bulunmakta olup, dilediğiniz zaman bizleri 7/24 arayabilirsiniz.
Darıca’da Pis Su Giderlerindeki Tıkanıklığı Robotla Açan Tesisatçı Servisi – Atık Su BorusuTıkanıklığı Hakkında Genel Bilgiler
Binalarımızda, evlerimizde ya da iş yerlerimizde sık sık karşılaştığımız problemlerinden birisi de gider tıkanmalarıdır. Zamanla bu giderlerin tamamen tıkanmasıyla beraber bir takım tesisat arızaları da meydana gelmektedir. Tamamen tıkanan su giderleri borulardaki atık suyun geri tepme yapması ve evimizde su baskınlarına sebep olması kuvvetle muhtemeldir. Bazen tıkanmış olan giderlerimizi piyasada çokça bulunan kimyasal ilaçlar ya da evde hazırlayacağımız yöntemler ile açabilecek olsak da bu yöntemler hiçbir zaman kalıcı olarak işimize yaramaz. Aksine; bu tarzda  kimyasalların sıkça kullanılması zamanla borularda ve tesisatın contalarında aşınmaya sebep olur. Aynı zamanda çevre ve insan sağlığına bir hayli zararlı olan bu kimyasalları kullanmamaya özen göstermemiz gereklidir. Anadolu Tesisat pis su gider açma işlemlerini bünyesinde yetiştirmiş olduğu uzman personeli ve son sistem teknolojik donanımları ile garantili ve güvenli bir şekilde yürütmektedir. Giderlerde oluşan yağ, kireç, sabun ve kıl artıkları, tuvaletlere atılan peçete, mendil vs. gibi büyük cisimlerin zaman içinde atık su giderlerinde tıkanmaya sebep olduğu bilinmektedir. Giderlerinizde zaman zaman kısa süreli tıkanmalar olmaya başlamışsa eğer, bu yakın bir zamanda tam anlamıyla tıkanmanın olacağının bir işaretidir. Bu tip durumlarda hiç vakit kaybetmeden Gebze Tesisatın iletişim numaralarından tarafımıza ulaşmanız halinde teknik personellerimize gerekli bilgileri ileterek, var olan tıkanıklığın giderilmesi için size yönlendiririz. Tıkanmış pis su giderini açmak için kullandığımız robotlu ve görüntülü cihazımızı tesisat içine göndererek atık su borusundaki tıkanma sorununu gideririz. Kireç ya da yağ artığı sebepli tıkanmalarda kullandığımız yüksek basın makinesi ile tesisatınıza yüksek basınçlı su basarak tıkanıklık bölgesinin tam anlamıyla temizlenmesini sağlarız. Ya da bir cisim kaynaklı tıkanmanız mevcutsa su gideri açma işlemleri için kullandığımız özel uçlu cihazımızla ile tesisat içinde bulunan cismi olduğu yerden tutarak çıkartırız. Son olarak görüntülü kamera sistemimizle tesisattın içine bakarız.  Tıkanmaya sebebiyet olan başka bir unsur olup olmadığının tespiti yapıldıktan sonra işlemlerimiz sonuçlandırırız.
Çayırova’da Atık Su Borusundaki Tıkanıklığı Kırmadan Cihazla Açan Su Tesisatçısı – 7/24 Tıkanıklık Açma Hizmetimiz
Kocaeli ve civar ilçelerinde su tesisatı hizmetini kurulduğu günden bu yana son teknolojileri ile sunan Anadolu Tesisat, 7/24 olarak tıkanıklık açma hizmetiyle sizlerin yanında. Günün her saatinde ulaşabileceğiniz Gebze su tesisatçısı arayışınız varsa, bizi arayın ve kısa sürede şikayetlerinize son verelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir