Su Sızıntısı Yer Tespiti

Duvardan gelen su sızıntısı, tavandan damlayan su, fayansın arasından sızan sular, parkenin altından çıkan su sızıntısı gibi onlarca farklı su sızıntısı arızasıyla her gün karşılaşmaktayız. Su sızıntılarının yarattığı maddi manevi şikayeti ortadan kaldırmak için elbetteki bir tesisatçıya ihtiyacınız var. Kocaeli’nde su kaçaklarını makineyle tespit eden tesisat servisi olarak bizler su kaçağını kırmadan noktasal tespit etme hizmeti vermekteyiz. Eğer sizin evinizde ya da ofisinizde de su sızıntısı ya da su birikmesi oluyorsa, su kaçağından şüphe etmenizin vakti gelmiş demektir. Su sızıntısını termal kamerayla arayan tesisatçı firma arayışlarınızda 1 yıl garantili su kaçağı hizmetimizden faydalanabilir, dilerseniz diğer hizmetlerimizi bizleri arayarak öğrenebilirsiniz.
Hemen Tıkla Servis Ara : 0262 743 60 75

Cep Telefonu Tıkla Ara : 0532 350 77 72
 

Patlak Borudan Sızan Suyu Tespit Eden Kameralı Su Tesisatçısı Darıca- Duvarlar Su Sızdırıyor, Ne Yapmalıyım?

Dairenizde ve iş yerlerinizde temiz su ve pis su tesisatlarında, borularında zamanla su kaçakları meydana gelebilmektedir. Temiz su tesisatlarında, zaman içerisinde meydana gelen su kaçakları gözle görülmekle birlikte, gizli kaçak dediğimiz görünmeyen kaçaklar ortaya çıkmaktadır. Su Kaçağı Tamiri firmamızın üstün referansları ile birlikte hizmeti ayağınıza getirmektedir. Pis su tesisatlarında ise çeşitli nedenlerle tıkanan borular yüzünden çatlaklıklar meydana gelir, bu da su sızıntılarına neden olmaktadır. Her iki tesisatta meydana gelen su kaçaklarını gözle tespit etmek mümkün değildir. Maliyetli onarımlar, tespitler hayatınızı zorlaştırmasın ve en ince detayına kadar düşünmeniz gereken bu işler oldukça zordur ve ancak profesyonel kişilerce yapılmalıdır. Uzman kişilerce yapılmaz ise mağdur duruma düşüp zor günler yaşayabilirsiniz. Cihazla su kaçağı bulma işlemlerinde kameralı cihazlar ve sese duyarlı hassas dinleme cihazlarımız ile temiz su kaçağı tamirini öncelikle su kaçaklarını lokal olarak tespit etmekteyiz. Pis su tesisatlarındaki kaçakları ise bölgesel olarak bulup duruma göre kırarak onarımı gerçekleştirmekteyiz. Kırıp dökmeden yaptığımız bu işlemlerde size ekstradan ne masraf çıkarıyoruz ne de evlerinizde bir hasar meydana getiriyoruz. Sızdırmazlık testi uygulanır böylece kaçak olup olmadığı bar düşümünde ortaya çıkmaktadır. Gider kamerası ile kırmadan boru içi görüntüleme sistemi kullanılmaktadır. Pimaş görüntüleme kameraları lavabo, küvet ve diğer giderlerden gönderilerek tesisat gider kaçakları gözlemlemektedir. Sıcak su ise termal kamera ile kırmadan lokal olarak tespit edilmektedir. Uyguladığımız yöntemler ve bu alandaki bilgi ve birikimlerimizi siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmaktan onur duyarız. Darıca’da boru patlağını kamerayla bulan tesisatçı firma olarak her zaman sizlere telefonda da destek olmakta ve sorularınızı yanıtlamaktayız.

Gebze’de Su Sızdıran Boruyu Görüntülü Cihazla Tespit Eden Usta – Su Sızıntısı Yer Tespiti Hizmetimizde Hangi Cihazları Kullanıyoruz?

Su kaçağında kullandığımız cihazlarımız;

  1. Manometre
  2. Akustik Dinleme
  3. Termal Kameralar
  4. Nem Ölçer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir