Pis Su Borusu Tıkanıklık Açma Hizmeti

Kanalizasyonlara bağlanan pis su giderleri zaman zaman farklı nedenlerden dolayı tıkanabilmektedir. Kullanım ve diğer alanlarda biriken atıklar atık su borularından geçerek şehir kanalizasyonlarına ya da bölgedeki fosseptik çukuruna bağlanır. Pis su borularının tıkanması ile tuvalet taşması ya da diğer tabirle tuvaletin geri tepmesi gibi nahoş olan durumlar yaşanabilir. Gebze’de pis su borusundaki tıkanıklığı açan cihazlı tesisatçı ekibimiz ile siz de yaşadığınız tıkanıklık sorununu bizimle birlikte 7/24 tıkanıklık açma hizmetimiz sayesinde çözebilirsiniz.

Darıca’da Robotla Tıkanıklık Açan Su Tesisatçısı – Pis Su Borularının Tıkanma Nedenleri

Bulaşık suları, duş kullanım suyu, klozet giderlerindeki organik atıklar gibi bir sürü madde pis su boruları ile şehir kanalizasyonlarına iletilir. Bulaşık yıkadıktan sonra giderlerden giden yemek artıkları, duş aldıktan sonra ki saç kalıntıları, klozete atılan mendillerin hepsi birleşerek bir tıkanıklık oluşturabilir. Atık su borularının en çok tıkanma nedenlerinden olan kalıntılar; özel robotlar sayesinde temizlenebilmektedir. Atık su borularının tıkanma nedenlerine bakacak olursak;IMG_3889

  • Kalıntıların giderlerde ilerleyememesi ve birikim yapması
  • Boruların yanlış seçimi ve eğimsiz boruların montajı
  • Boruların kalitesizliği ve boruların iç yüzeyinin yeterli formda olmaması
  • Diğer dairelerle birlikte ortak gider ve fosseptik çukurunun kullanılması
  • Düzenli olarak fosseptik çukurunun temizliğinin yapılmaması
  • Bahçe giderlerinin yağmur vb gibi nedenlerden ötürü pislikle kapanması ve bu pisliklerin gider hattına ulaşması gibi bir takım nedenler sayabiliriz. Çayırova’da tıkanmış pis su borularını açan kameralı tesisat ustası olarak bizler yoğun olarak pis su borularının tıkanmasının temel sebebi olan kalıntılarla karşılaşmaktayız.

Gebze’de Atık Su Boru Tıkanıklığını Makineyle Açan Tesisatçı Firma – Tıkanmış Pis Su Borusunu Nasıl Açıyoruz?

Anadolu Tesisat olarak 7/24 tıkanıklık açma hizmetini gezici ekiplerimizle veriyoruz. Kocaeli’nin tüm ilçelerine verdiğimiz tesisat hizmeti ile artık tüm tesisat arızaları aynı gün içerisinde kalıcı olarak çözümleniyor. Sektörde öncü ve profesyonel olan firmamız ile siz de uzun süredir yaşadığınız tıkanıklık şikayetlerinden kurtulabilirsiniz. Tıkalı pis su borusunu açtırmak için ihtiyacınız olan sadece cihazlı bir tesisatçı olmalıdır. Diğer türlü, cihazsız her tesisat ustası kırarak sorunu çözmeye çalışacak ve bu da ekstra zaman ve ekstra maliyet demektir. Oysa, tesisat cihazları ile yapılan her müdahale de hiçbir alan pislenmez ve aynı gün teslim olur. Peki, bizler Kocaeli’nde tıkanıklığı makineyle açan tesisatçı servisi olarak tıkanmış pis su borularını nasıl açıyoruz?

  1.  Kanal görüntüleme robotunu tıkalı giderden gönderiyoruz.
  2. Boruların içini ve çevresini kamerayla inceledikten sonra problemin temel kaynağını sizlere söylüyoruz.
  3. Tıkanıklığa neden olan katı cisim veya madde birikmesi ise özel uçlu robotlarımız ile tıkanıklığın olduğu bölgeyi borulardan uzaklaştırıyoruz.
  4. Boru içi yıkamayla boruları temizliyor ve daha sonra yeniden kamerayla tıkalı gider borusunun açılıp açılmadığını teste tabi tutuyoruz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir