Parke Kabarmasının Nedenleri Ve Çözüm Yolları

Parkeler kabarmaya başladı, ne yapacağım diye endişeleniyor musunuz? Temizlik yaparken çok iyi kurulamanıza rağmen parkelerin arasından su geliyor? Parke süpürgelikleri çürüyor veya parkeler kalkıyor mu? O halde, parke altında su kaçağı problemi ile karşı karşıya olabilirsiniz. Kurulduğu günden bu yana binlerce su kaçağı arama servisi sunan firmamız, parkelerinizin altından gelen suyu hiçbir alanı kırmadan sadece cihazlarla buluyor. Su kacağını makineyle tespit eden Çayırova servis ekiplerimizi dilediğiniz zaman arayabilir, arıza kaydı talebinde bulunabilirsiniz. Gebze’de parke altındaki kaçak suyu bulan cihazlı tesisatçı olarak parke kabarmasının nedenleri ve çözüm yolları hakkında bu makalemizde sizleri bilgilendirmek istedik.


Parkenin Altından Gelen Suyu Makineyle Bulan Gebze Su Tesisatçısı – Parkeler Neden Kabarıyor?

Parkeler; evlerimizin hem dekorasyon hem de ısınmasını sağlayan dekoratif özelliklere sahip bir üründür. Yapısı gereği parkeler tahta ve benzeri maddelerden oluştuğu için su ile karşılaşma esnasında kabarmaya başlar. Tahtanın içine giren su tahtayı şişirir ve kabartır. Böylece; parkeler su alınca şişer. Parkelerin dekoratif olarak özelliğinin kaybetmesi hemen fark edilen bir durum olduğu için parke altındaki su kaçağı kolayca tespit edilebilir. Su kaçağını cihazla kırmadan tespit eden usta ve ekibimiz parkelerin altından geçen boruları inceleyerek parkelerin kabarmasının nedenlerini bulabilir. Parkelerin kabarmasında ki en büyük etken parke altından geçen boruların patlaması ya da sızdırmasıdır. Parke altı su kacağı olarak adlandırabileceğimiz bu durum parkelerin şişmesine ve görüntü olarak bozulmasına neden olur. Parkelerin kabarmasında ikinci etken olarak sayabileceğimiz bir durum ise boru terlemeleri. Bir çok tesisatçı tarafından ayırt edilemeyen boru terlemeleri su kaçağı gibi belirtiler verebilir. Gereksiz tadilata ya da masrafa girmek istemiyorsanız, cihazlı tesisatçılarla çalışmalısınız. Anadolu Tesisat olarak bizler parke altında biriken suyu tespit etmek için önce tesisatı manometre cihazıyla ölçümleriz. Termal kameralarla ve nem ölçer cihazlarla da parkelerin altını inceler sorunu tespit etmeye çalışırız. Parkenin altındaki su kaçağını bulduğumuzda ise minimum alanı söker ve sorunu çözümleriz.

Su Kaçıran Boruyu Tamir Eden Cihazlı Tesisatçı Darıca – Su Kaçağı Tamir Fiyatı

Anadolu Tesisat olarak bizler, aldığımız ücretin karşılığını kaliteli hizmetle veririz. Bulamadığımız hiç bir su kaçağından ücret almazken, yaptığımız su kaçağı işlemleri 1 yıl boyunca garantili olarak yapılır. Su kaçağı tespit ücreti 150 TL iken, tamir ücreti olarak bölgenin problemine ve büyüklüğüne göre değişebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir