Bahçe Giderini Robotla Açan Tesisatçı Servisi

Bahçeler; evlerimizin en güzel köşelerinden biri olmasına rağmen, tesisatlarda yaşanacak her hangi bir tıkanıklık sonucunda mahvolabilir. Bahçeye çıkan yağmur ve gider borularında oluşabilecek bir tıkanıklık sonucunda bahçelerimizdeki mahsüller, çiçekler ve eşyalar zarar görebilir. Sık sık bahçe gideri tıkanıyor ya da gider boruları taşıyor sorununu mu yaşıyorsunuz? Bahçe gideri tıkandı ve ne yaptıysanız açılmadı mı? O halde Anadolu Tesisatı arayın adresinize en kısa sürede gelerek tıkanıklık sorununuzu 7/24 çalışarak çözüme kavuşturalım.

Bahçedeki Tıkalı Giderleri Robotla Açan Tesisatçı – Bahçe Giderinin Tıkanmasının Nedenleri

  • Katı Atıkların Temizlenmemesi : Bahçelerdeki bulunan ağaçlardan düşen yapraklar, toz toprak ve diğer katı atıkların zaman içerisinde bahçe giderlerinin önünde birikmesiyle ve rüzgarla içine girmesiyle bahçe giderini tıkayabilir. Bahçede bulunan giderlere ulaşan pisliklerin sürekli kontrol edilip temizlenmesi ve giderlerden uzaklaştırılması gerekmektedir. Ancak, kışın soğuk hava şartları ve rüzgar sebebiyle de bu maddeler doğal olarak giderleri tıkayabilir.
  • Fazla Yağmur Yağması : Bahçeye yağan yağmurda giderlerin tıkanmasına yol açabiliyor. Fazla miktarda yağış kanalizasyon ve yer altındaki boruları doldurduğundan bahçe giderlerindeki bulunan pislikler tıkanma yapabilir.

Cihazla Bahçe Giderindeki Tıkanıklığı Açan Gebze Su Tesisatçısı -Bahçe Giderlerinin Bakımı Nasıl Olmalı, Giderler Nasıl Temizlenmeli?

  1. Bahçeler düzenli süpürülmeli ve katı atıklar çöplere atılmalı.
  2. Bahçelerde bulunan ağaçlar budandıktan sonra budanan yaprak ve dallar hemen bahçeden uzaklaştırılmalı.
  3. Bahçede düzenli olarak gider yıkama yapılmalı. Bahçeyi sularken gider boruları önce süpürülmeli daha sonra su tutulmalı.
  4. Bahçe giderlerine katı cisim kaçması ya da birikmesi sonucunda bir tıkanıklık söz konusuysa, en yakın veya güvendiğiniz tesisatçıyı çağırın.

Darıca’da Bahçe Giderini  Kamerayla Görüntüleyerek Tıkanıklık Açma Hizmeti –  Bahçe Giderini Nasıl Açıyoruz?

Tıkanıklık açma işlemlerimizde mutlaka kanal görüntüleme robotunu kullanırız. Kanallara sıkışan ya da biriken durumları rahatça görebilmemizi sağlayan tıkanıklık açma robotu ile kısa sürede sorunun kaynağını buluruz. Eğer bir sıkışma ya da birikme varsa özel uçlu robotlarımız ile o bölgeyi temizler ve daha sonra yıkama yaparız. Tıkanmış bahçe giderini robotla açan tesisatçı olarak bizler, kalıcı olarak tıkanıklık açmaktayız. Kısa süre sonra yeniden tıkanma olursa ücret talep etmeyip, işlemi yenileriz.

 

  Gebze tesisat tıkanıklık açma hizmeti içerisinde bahçe gideri tıkanıklığı açma hizmetimiz de bulunmaktadır. Bahçelerinizde ki tıkalı giderleri robotlarımızla kısa sürede açar ve sizlere 1 yıl garantili olarak teslim ederiz. Eğer siz de tıkalı bahçe giderinden şikayetçi iseniz, bizleri arayın kısa sürede sorununuzu ekibimizle çözelim. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir