Robotla Pimaş Açma Servisi

Pimaş kavramı hepimizin bildiği üzerine genel olarak borulara verilen isimdir. Pvc olarak da bilinen pimaşlar her alanda kullanıldığı gibi tesisat alanında da kullanılmaktadır. Ev veya fabrikaların inşaatında kullanılan pimaşların birden çok görevi bulunmaktadır. Ancak, zaman içerisinde bazı etkenler sebebiyle pimaşlar görevlerini yerine getiremez ve bizlere problemler çıkarabilir. Anadolu Tesisat olarak Kocaeli’nin Çayırova, Gebze, Darıca gibi ilçelerinde her zaman aktif olarak tesisat hizmeti vermekteyiz. Pimaş tıkanıklığı açma, pimaş su kaçakları, pimaşların yıkanması gibi bir çok hizmeti sunan Gebze Tesisat, sektörde öncü firma olarak bilinmektedir. Darıca’da robotla tıkalı pimaşı açan servis hizmetimiz için bizleri her zaman web sitemizdeki telefon numarasından arayabilirsiniz.

Pimaş Neden Tıkanır?

Pimaşın tıkanmasında birden fazla faktör bulunmaktadır. Pimaş; tuvaletlerde, lavabolarda ve tüm su bulunan alanlarda kullanıldığı için pimaş tıkanıklığı sadece bir bölgeden ya da borudan kaynaklanmaz. Tuvalet pimaşı tıkanıklığı, mutfak pimaşı tıkanıklığı, pis su pimaş tıkanıklığı gibi birden fazla pimaş tıkanıklığı problemi ile karşı karşıya kalabiliriz. Çayırova’da tıkanmış pimaşı robotla açan tesisatçı ekibimiz ile birlikte tüm pimaş tıkanıklığına 7/24 kalıcı olarak müdahale etmekteyiz. Anadolu Tesisatın marka güvencesi ve kaliteli personelleri ile şikayet ettiğiniz tüm pimaş tıkanması sorunlarınız artık sona erecek. Gebze’de pimaş tıkanıklığını açan robotlu tesisatçı olarak bugün, pimaş neden tıkanır ve çözümleri nelerdir konularında sizleri bilgilendirmek adına duracağız.

  •  Pimaş borularının yanlış seçimi: Tesisatın geneline ya da diğer parçalarına uygun olmayan kalitede ya da form da pimaş borularının seçiminden de tıkanıklık problemi doğmaktadır.
  • Pimaş seçiminde dar borular ya da eğimsizlik probleminin var oluşu: Eni ve eğitimi dar olan pimaş boruları elbette tıkanıklık sorunu yaratmaktadır.
  • Katı cisim vb: Borularda geçemeyecek ölçüde büyük olan, fazla atıkların atılması gibi bir takım dış faktörlerde pimaş tıkanıklığına sebep olur.
  • Tesisatın çökmesi: Tesisatta çökmeler de tıkanıklığa sebep olabilmektedir. Uzun yıllar öncesinde inşa edilmiş ya da doğal afetler sonucu toprakta oluşan değişmelere sahip yapıların tesisatları yerinden oynayabilmektedir. Bu da doğal olarak tıkanıklığa sebep olmaktadır.

Kocaeli’nde Pimaş Tıkanıklıklarını Açan TesisatçıPimaş Açma Hizmetimiz

Pimaş tıkanıklığını makineyle açan Kocaeli su tesisatçısı olarak bizler, pimaş tıkanıklıklarında tamamen cihazlı yöntemler kullanarak ihtiyacınız olan kalıcı açılmayı sunuyoruz. Günün 7/24 her saatinde arayabileceğiniz güvenilir bir tesisat firması olan Gebze Tesisat, marka güvencesi ve ekibi ile Kocaeli’nin en iyi tesisat firmaları arasında gösterilmektedir. Pimaş tıkanıklıklarını kanal görüntüleme robotu ile birlikte inceliyor ve daha sonra robotlarla birlikte açıyoruz. Kocaeli’nde tıkalı pimaşı açan tesisatçı firma olarak bizler, kendi evimize yaptığımız işlemlerin aynısını sizlerin evine ya da ofisine de uyguluyoruz. Hiçbir alanı kirletmeden veya kırmadan pimaş tıkanıklıklarınızı kalıcı olarak açmak için varız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir