Dedektörlü Su Kaçağı Tespiti

Duvardan su damlıyor, fayans boşluklarında su birikiyor, tavandan su sızıntısı diye şikayet mi ediyorsunuz? Ne yaptıysanız duşa kabinin altından gelen suyu bir türlü kesemediniz mi? Parkeleri sayısız kez değiştirmenize rağmen parkelerin altından su çıkıyor şikayetini hala daha yaşıyor musunuz? O halde, yapmanız gereken tek şey cihazla su kaçağı tespiti yapan tesisatçı çağırmak olmalı. Anadolu Tesisatın binlerce su kaçağı tespiti tecrübesi ve son teknoloji cihazları, sizlerin su kaçağı problemlerinize en kısa sürede çözüm sunar. Gebze’de su kaçağını cihazla bulan tesisatçı ihtiyacınız için bizleri her zaman arayabilir, arıza kaydı oluşturabilirsiniz. Dedektörlü su kaçağı tespiti yapan Gebze su tesisatçısı olarak en kısa sürede adresinize gelir ve şikayetinizi kalıcı olarak çözümleriz.

Dedektörle Su Kaçağını Bulan Darıca’da Su Tesisatçısı – Su Kaçağı Nasıl Tespit Ediliyor?

Ev ya da ofislerde bulunan sayaçlar su kaçağını bulma da aslında ilk gözlem sayılabilir. Vanalar kapalıyken dönen sayaç mutlaka bize o daire ya da kısımda su kaçağının var olduğunu gösterir. Bu nedenle, kırmadan su kaçağını tespit etmek aslında kolay gibi gözükse de su kaçağının hangi bölgede olduğu, nerden kaynaklandığı, nasıl bulunacağı ve minimum şekilde nasıl tamir edileceği uzmanlık gerektiren bir konudur. Sadece sayaca bakıp su kaçağı vardır deyip tüm evi kırmak; gereksiz masraf ve günler demektir. Su sayacının bozuk olma ihtimalini de düşünen profesyonel tesisatçılar, bu gibi arızalarda mutlaka cihaz kullanır. Eğer ki evinize çağırdığınız tesisatçı ya da kişi cihazla su kaçağı tespiti yapmayacaksa, asla tesisatta işlem yapmasına izin vermeyin. Gelişen günümüz teknolojisi ile birlikte artık boruların nereden kaçak yaptığı, kaçağın boyutu ve sayısına kadar tüm detay cihazlarda görülebilmektedir. Bu doğrultuda artık cihazsız tesisatçılarla çalışmamak yine sizin faydanıza olacaktır. Peki, bizler su kaçağını nasıl tespit ediyoruz?

  • Arıza kaydınızı aldıktan kısa bir süre sonra adrese geliriz ve cihazlarımızı kurarız.
  • Manometre cihazımız ile tesisatınızı ölçümler ve hangi tesisatta kaçak olduğunu kısa sürede tespit ederiz.
  • Akustik dinleme, termal kameralı cihazlar yardımıyla da fayans altında ya da duvarda su kaçağı tespiti işlemlerimize başlarız.
  • Kameralı cihazla kırmadan su kaçağının yerini bulan Darıca su tesisatçısı olarak bizler, bulamadığımız hiçbir kaçaktan ücret almayız. Cihazlarımızın kaçağı bulma başarısını kurulduğumuz günden bu yana zaten kanıtlamış durumda olduğumuz için, kaçakları bulabileceğimize eminiz. Onlarca tesisatçı çağırmış su sızıntısının nereden geldiğini bulamamış olabilirsiniz. O halde Anadolu Tesisatı arayın ve size kısa sürede su kaçağının nereden başladığını ve ilerlediğini ileri teknolojili cihazlarımızda gösterelim.
  • Parkenin altındaki su kaçağını, tavandan damlayan pis suyun kaynağını, klozetten gelen su birikintisinin nedenini ancak ve ancak cihazlar sayesinde bulabiliriz. Su kaçağını kırmadan makineyle bulan Gebze su tesisatçısı olarak, tüm kaçaklarınızı cihazlar yardımı ile tespit etmekteyiz.

Çayırova’da su kaçaklarını termal kamerayla bulan tesisat firması arayışlarınız için Anadolu Tesisatı tercih edin,her açıdan karlı çıkın. Yılların deneyimi ve üstün cihazlarımız ile her zaman su sızıntılarını durdurmanın peşindeyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir