Kalorifer Radyatörü Temizliğini Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Mutlu evlerimizin ve her gün çalıştığımız ofislerin veya şirketlerin ısınmasını sağlayan petekler düzenli olarak temizlenmesi ve kontrollerinin sağlanması gereken cihazlar listesinin başında gelmektedir. Kaloriferlerin düzenli olarak ısınması için kalorifer peteklerinin boru hatlarında ve iç aksamında bir düzen olması gerekmektedir. Periyodik bakımları yapılmayan her cihaz gibi peteklerde bu sebepten dolayı az yanar ve ısıtmama problemi yaşatır. Bugün %75 kombi kullanıcısı peteklerinin az ısındığını ve dereceyi yükseltmesine rağmen bir türlü ısınamadığı konusunda şikayette bulunuyor. Peteklerin az ısınmasının nedenleri, peteklerin hiç ısınmamasının nedenleri veya peteklerin altının sıcak üstünün soğuk olmasının nedenlerinin tamamı aslında peteklerin pis oluşuna ve temizlenmemesine bağlıdır. Anadolu Tesisat olarak bizler kurulduğumuz günden bu yana binlerce kalorifer radyatör temizliği işlemi yapmış bulunmaktayız ve bu işlemlerin sonucunda hem faturalar hem de verimin arttığını söyleyebiliriz. Gebze Tesisatı arayarak siz de kalorifer radyatör temizliğini yaptırmak için Gebze’de kalorifer radyatörü temizliği yapan tesisatçı ekibimize ulaşabilir, hemen randevu alabilirsiniz.

petek bakımı

Kocaeli’nde Petek Temizliğini Cihazla Yapan Tesisatçı – Kalorifer Radyatörü Temizliğini Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bilindiği üzere petek temizliği profesyonelce yapılması gereken tesisat temizliği olarak bilinir. Çünkü, ileride tesisatla ya da ısınma ile ilgili bir  sorun yaşanmaması için bu işlemin cihazlarla ve deneyimli ustalarla yapılması gerekir. Kimilerinin bu işi sadece para kazanmak için yapıyor olması ve iş bilmeyen kişiler elde ettiği haksız kazançlar yetmezmiş gibi aynı mesleği paylaştığı tesisatçıları hiçe sayarak ustaların insanlar üzerinde kötü bir izlenim bırakmasına neden oluyorlar. Güvensizlik ortaya çıkan en büyük sorun haline geliyor. Sizler peki böyle kişileri nasıl ayırt edeceksiniz? Petek temizliği yaptıracaksanız dikkat etmeniz gerekenleri sizler için bu yazımızda zaten paylaşıyor olacağız.logo3

  1. Petek temizliği yaptıracaksanız dikkat edeceğiniz ilk kıstas; bizler gibi kurumsal bir firma seçmeniz olmalıdır.
  2. Gebze’de petek temizliğini cihazla yapan tesisatçı arayışlarınızda ilk olarak firmanın deneyimine ve yorumlarına bakın. Yorumlarında olumsuz bir görüş ya da değerlendirme gördüğünüz firmaları tercih etmeyiniz.
  3. Evinize gelen tesisatçının hangi cihazları kullanacağını daha önceden bilin ve ezberleyin.
  4. Evde petek temizliğine gelen ustaların mutlak petek temizleme cihazlarının nerede ne şekilde kullanacaklarını kesinlikle önceden öğrenin. ( Firmamızı arayarak detaylı bilgiler için ayrıca da canlı destek alabilirsiniz.
  5. Peteklerin bir noktadan tek tek temizlenmesine
  6. Akan suyun tamamen berrak bir su halini almasına
  7. Kombi filtresinin temizlenmesine
  8. Sökülen sıkılan parçaların sızdırma ihtimaline
  9. Bütün peteklerin eş değer ısıya gelmesine dikkat edilmesi gereklidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir