Kalorifer Petek Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Kalorifer petekleri; ısınma sisteminin en değerli parçalarından yalnızca birisidir. Peteklerin görevini getirebilmesi ilk olarak kombinin doğru çalışması gerekir. İkinci prensip olarak ise peteklerin sürekli havasının alınması ve bakımının yapılıyor olmasına dikkat edilmesi esas husus olarak belirtilebilir. Düzenli periyotlarda temizlenmeyen kalorifer petekleri; pislenerek ısınma misyonlarını ya yerine getiremez ya da az seviyelerde yerine getirir. Petekler az ısınıyor, petekler hiç ısınmıyor ya da peteklerin altı soğuk üstü sıcak gibi petekle yaşadığınız problemlerin çoğunun temel sebebi olarak kalorifer peteklerinin pis oluşudur. Düzenli olarak bakım ve temizleme işlemi yapılan petekler zaten görevlerini yerine getirecektir. Bu gibi sorunlar yaşıyorsanız ilk olarak yapmanız gereken bir tesisatçı çağırmanız olmalıdır.
ilaçlı petek temizliği

Not: Günümüzde her sektörde olduğu gibi tesisat sektöründe de deneyimsiz ve acemi ustalar veya firmalar bulunmaktadır. Bu tarz tesisat firmalarına ya da ustalarına verilen tesisatlar da birden fazla problem çıkmakta ve sorun giderilememekte daha sonra da muhattap kimseyi müşterilerimiz bulamamaktadır. Bu nedenle, konu ne olursa olsun tesisat ile ilgili her konuyu mutlak suretle güvendiğiniz bir tesisatçı ile çözümlemeye özen gösterin. Anadolu Tesisat gibi kurulduğu günden bu yana başarılarından sıkça söz ettiren tesisatçı firmalarını inceleyerek, sizin için en iyi tesisatçıyı bulabilirsiniz. Gebze Tesisatın sunmuş olduğu kalorifer peteği temizleme işlemi hakkında daha fazla bilgi almak için diğer yazılarımıza da mutlaka göz atmanızı öneririz.

Gebze su tesisatçısı olarak bugün bu yazımızda kombi petek temizliği işlemi hakkında bilgi vermek istedik. Gebze’de kalorifer peteği temizliği yapan tesisatçı firma olarak, yaptığımız her temizleme ve bakım işleminde cihaz kullanırız. Destek aldığınız her tesisatçı firmasında olması gereken bir takım su tesisatı cihazları olmalıdır. Bu cihazlar olmadan hiçbir tesisatçıya evinizin veya ofisinizin tesisatını emanet etmeyin.

Anadolu Tesisat Kombi Petek Temizliği – Kalorifer Petek Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Anadolu Tesisatın üstün teknolojili cihazları ve deneyimli ekibi ile kalorifer petek temizliği işlemleri garantili ve en kısa sürede teslim edilecek şekilde yapılmaktadır. Kalorifer temizliği esnasında radyatörlerin hem içi hem de dışları özel ilaçlarla yıkanarak dezenfekte edilir. Kombi gibi önemli bir cihazın ısınma işlevini yerine getiren petekler test edilir ve sizlerin kullanımına açılır. Kocaeli’nde petek temizliğini yapan su tesisatçısı arayışlarınızda sizlerin hem bütçesine hem de zamanına destek olmaktan son derece mutlu olan Anadolu Tesisat, bir telefon kadar uzağınızdadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir