Kocaeli Radyatör Temizliğini Cihazla Yapan Tesisatçı

Petekleriniz az mı ısınıyor? Yüksek fatura ödüyorum ama hala evim soğuk diyenlerden misiniz? Kombinin derecesini yükseltmenize rağmen petekler bir türlü ısınmıyor mu? O halde, petek temizliği zamanınız gelmiş demektir. Radyatörlerinizde biriken pislik ve maddelerden ötürü artık petekleriniz verimli çalışmıyordur. Bu noktada ise, yapılması gereken tek şey; makineli bir tesisatçı çağırmak ve peteklerinizi temizletmek olacaktır. Kocaeli ve çevresinde bulunan tüm ziyaretçilerimizin uzun yıllardır güvendiği tek tesisat firması olmanın gururunu yaşıyoruz. Hem ekipman hem de teknik personellerimizi her  geçen gün Kocaeli’nde radyatör temizliği yapan firma olarak yeniliyor ve geliştiriyoruz. Bu nedenle; radyatör temizleme işlemlerinizde de sizlere her zaman marka güvencemiz sayesinde hizmet verebiliyoruz.

Radyatör Temizliği

Kombi filtresi sürekli tıkanıyor ya da peteklerinizin altı sıcak üstü soğuk olabilir. Artık yapmanız gereken tek şey, yüksek faturaları ödememek ve bir tesisatçı çağırmak olmalı. Gebze Tesisat gibi cihazlı tesisatçılar sizlerin petek temizleme talebinize yanıt verebilir. Ve böylelikle, kısa sürede peteklerinizi temizleterek kombiniz ile yaşadığınız sorunlardan kurtulabilirsiniz. Radyatör temizliğini cihazla yapan Kocaeli su tesisatçısı olarak, dilediğiniz zaman hizmet vermek için bizler hazırız.

Petek Temizliğini Makineyle Yapan Kocaeli Su Tesisatçısı – Petek Temizliği Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Şap altı tesisatlar da hiç başarı sağlanmaz, tortunun boşaltılmasının imkânı yoktur. Bu nedenle tesisattan anlamayan kişilere tesisatınızı emanet etmeyin.
  • Radyatörler tek tek söküldüğünde eviniz kirlenir ve zaman kaybedilir, yine de istenen sonuç alınmaz, radyatör yüzeylerindeki yapışan kireç ve pas tabakaları da kalacaktır. Bu nedenle, mutlaka ve mutlaka sadece cihazlı tesisatçılar ile çalışın. Cihazsız gelen tesisatçıyla asla petek temizliği işlemine başlamayın.
  • Tesisatçının makineli olmasının yanında deneyimli ve bilgili olduğundan emin olun. Zira, eline her makine alan tesisatçı olmuyor. Isıtma tesisatında oluşan 1mm. tabaka %7 enerji kaybına neden olur, böylece daha fazla öder ve verim alamazsınız. Petek temizliği işleminde mutlaka deneyimli personele sahip firmalarla çalışın.

Kocaeli’nde petek temizliği hizmeti veren tesisatçılar olarak kurulduğumuz günden bu yana sektörün öncüsüyüz. Gerek su tesisatı arızalarına getirdiğimiz çözümler gerekse de petek temizliği hizmetimiz ile her zaman başarılı bir iş çıkarmanın sevincini yaşıyoruz. Petekleriniz ile ilgili her türlü arızayı kısa sürede tespit edip onaracak bir ekibe sahip olduğumuz için en az sizler kadar şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Petek arızaları ve Petek temizliği hakkında daha fazla bilgi ya da randevu almak için Gebze Tesisatı arayın, karlı çıkın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir