Kocaeli Radyatör Temizliği Servisi

Petekleriniz ısınmıyor mu? Kombiniz normal çalışıyor ancak odadaki petekler yeteri kadar odayı ısıtmıyor mu? O halde, radyatör teizliği ve bakımı zamanı gelmiş demektir. Her yıl binlerce kombi kullanıcısınının yaptırdığı kombi bakımına ek olarak petek temizliği hep ihmal edilmektedir. Oysa; kombi düzgün çalışsa bile peteklerde sorun varsa bu sizin için hem ekstra fatura ve gider demektir. Bu nedenle, kombi bakımlarınızı düzenli yaptırdığınız gibi radyatör temizliğinizi de mutlaka senede 1 defa yaptırmaya özen gösterin. Kocaeli’de petek temizliğini makineyle yapan tesisatçı servis olarak bugün bu yazımızda radyatör servisi hizmetimizden bahsedeceğiz.

Kombi Ve Petek İlişkisi

Kombiler aldığı doğal gazı kendi çalışma prensibine göre işleyerek, evlerimizi petekler vasıtasıyla ısıtmaktadır. Birbirlerine görev anlamında bağlı olan petek ve kombilerin düzenli çalışması sonucunda evlerimiz ısınır. Her ikisinden birinin aksamlarında bozukluk ya da arıza olması, oda sıcaklığının yok olmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle; tesisatçı firmalar genel olarak kombi ve petekler konusunda bakım ve temizlik işlemlerini yapar.
 * Tesisat; kat kaloriferi tesisatlarında kombinin suyu eksildikçe şebeke suyu ile tesisata su ilavesi  yapar. Suyun içinde bulunan mil ve çamur tabakası konsantrasyonu zamanla doğru orantılı olarak artmaktadır. Yani kombi, radyatör ve borulardan oluşan ısıtma sistemimizde dolaşan suyun kalitesi her geçen gün azalmaktadır. Her ne kadar kombinin soğuk su girişinde filtre olsa dahi , filtre gözenek çapından daha küçük çaptaki partiküller kolayca geçebilmektedir. Suyun içeriğinde yer alan bu partiküller hem suyun ısınmasını geciktirmekte hem de kombinin pompasına zarar vermektedir. Bu olumsuzlukları gidermek adına, belirli zaman aralıklarında tesisat boruları ve radyatörlerdeki suyun yenilenmesi ve sistemin temizlenmesi gerekmektedir. Kocaeli’de petek temizliğini yapan tesisatçı olarak bizler de, her sene muhakkak peteklerin temizlenmesi öneriyoruz.
Kocaeli’de Radyatör Temizliğini Yapan Tesisat Ustası – Radyatör Temizliği Hakkında Her şey
Radyatör temizliği eskisi gibi” havasını al bırak” biraz da yıka” işlemi olmaktan çıkmıştır. Özel solüsyonlar ve tesisat teknolojileri sayesinde bugün petekler eskisine nazaran çok daha iyi koşullarda temizlenebilmektedir. Makineyle petek temizliği Kocaeli’de de tesisatçılar tarafından sıkça tercih edilen bir uygulama olduğu için, Gebze Tesisat olarak bizler de petek temizliğinde en güncel makinelerle peteklerinizi temizliyoruz.  Kocaeli’de petek temizleme servisi veren tesisatçı ekibimize ulaşmak için, web sitemizdeki iletişim numaralarından bizleri her zaman arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir