Darıca Radyatör Temizliği Yapan Tesisatçı – Radyatörün Üstü Sıcak Altı Soğuk

Evlerimizin ısınmasını sağlayan radyatör peteklerinde zaman zaman sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Tesisatta oluşan bu sorunların çözümü için mutlak suretle tesisatçı çağrılması en uygun adım olacaktır. Çünkü; tesisattan anlamayan bilinçsiz kişilerin her müdahalesi tesisata ve size zarar verebilir. Petek temizliği yaptırmak için çağırdığınız kişilerin deneyimsiz oluşu, size hem maddi hem de manevi olarak pahalıya mal olabilir. Radyatörün üstü sıcak altı soğuk, petekler hiç ısınmıyor gibi şikayetlerinizi ancak ve ancak cihazlı ve deneyimli ustalar giderebilir. Bu nedenle; Darıca ve çevresinde Darıca radyatör temizliği ve arıza çözümü hizmetini Gebze Tesisat olarak vermekteyiz.
Darıca’da Radyatör Temizliği Yapan Tesisatçı Radyatörün Altı Soğuk Ve Isınmıyor Şikayetine Genel Bakış
Isınma ile ilgili olan petek tesisatının alt tarafları ısınmıyor ise akla gelen ilk problem peteklerin tıkanması ve uzun zamandır temizlenmemiş olmasıdır. Kombinin sıcaklığı yüksekken bile petekler soğuk ise, mutlaka bir petek temizliği işlemi yaptırmanızda fayda var. Radyatörün altı soğuk ve petekler hiç ısınmıyor şikayeti genel olarak reglaj ayarının yapılmaması, kombi filtresinin tıkanması, peteklerin pis olması , tesisatta hava bulunması ve petek vanası arızası gibi bir çok faktörden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle; peteklerin yarısı veya hiç biri ısınmıyor ise mutlaka uzman bir tesisatçı çağırmanız da fayda var.  Kombi petekleri ısıtmıyor adlı arıza kayıtlarımızın çoğu kombi peteklerini hiç temizletmeyen kişiler tarafından yapılmaktadır. Dolayısıyla; petekler ısınmıyor ve yarım ısınıyor ise problem ilk olarak radyatör peteklerinin pis oluşudur. Darıca radyatör temizliğini makineyle yapan tesisatçı olarak, bugüne kadar yüzlerce radyatör temizliği yapmış bulunuyoruz. Tüm Kocaeli ve Darıca çevresinde de hizmet veren firmamızdan 1 yıl marka güvencesi ile hizmet almak için bizi arayın.
Radyatör Peteklerini Makineyle Temizleyen Darıca’da Tesisatçı Servisi – Kombi Filtre Temizliğini Neden Düzenli Yapmak Gerekir?
Kombi filtre temizliğini yaparak; kombinizin ve peteklerinizin arıza yapmasını engelleyebilirsiniz. Düzenli yapılmayan petek temizliği ve kombi filtre temizliği peteklerin tıkanmasına ve kombinin arıza vermesine yol açar.
İlerleyen kronik tıkanıklıklar sonucunda kombinizi ya da peteklerinizi sıfırdan değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da size daha fazla maliyet demektir. Oysa; senede 1 kere düzenli olarak kombi ve peteklerinizin temizliğini yaptırırsanız, uzun yıllar boyunca ek masraflar ödemek zorunda kalmazsınız.
Kombilerinizin düzenli ve verimli çalışmasını istiyorsanız, kombi filtre temizliğine ve petek temizliğine önem vermelisiniz.
Darıca’da kombi peteklerinin temizliğini yapan tesisatçı arayışlarınızda her zaman Gebze Tesisat olarak hizmet vermekteyiz. Uzman kadromuz ve yeni cihazlarımız ile hiçbir alanı kirletmeden ve kırmadan peteklerinizi iç ve dış olarak temizliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir