Çayırova Petek Temizliğini Yapan Tesisatçı – Kalorifer Peteklerinin Altı Isınmıyor

Petekler ısınmıyor ve odalar soğuk mu diyorsunuz? Kalorifer peteklerinin altı ısınmıyor ya da petekler yarıya kadar mı ısınıyor? Sıcak su açıldığında petekler çok ısınıyor tarzında şikayetleriniz mi var? O halde, Gebze Tesisat’ı arayın Çayırova petek temizliği ekibimizi adresinize gönderelim sorununuzu çözelim. Çayırova’da petek temizliğini makineyle yapan tesisatçı ihtiyaçlarınız için Gebze Tesisat, son model cihazları ve deneyimli ekibi ile her zaman yanınızda.
Çayırova’da Petek Temizliği Yapan Tesisatçı Servisi – Sıcak Su Açıldığında Petekler Çok Isınıyor Arızası
Genelde sıcak suyun ayarını yüksek derecede ve akışını da tazyikli isteriz. Ama bazen yüksek ayarda sıcak su açıldığından peteklerin çok ısınmasına neden olabiliriz. Bu durumda siz su kullanımınız esnasında kombi manüel ya da aracı bir step motor sayesinde kalorifer kısmını akışa bağlı olarak otomatik kapama işlemini gerçekleştirir. Ama bu kombinin konum değiştirmesi tam olarak yerine getirilmediğinde bir takım sorunlar ile karşılaşırız. İste tam da bu nokta da sıcak su açıldığında peteklerin çok ısınması karşımıza çıkar. Bu durum gereksiz ısı kaybı ve cihaz kullanımını doğurmaktadır. Bu durumda ise çözüm basittir, öncelikle güvendiğiniz bir tesisatçıyı çağırmalı ve şikâyet odaklı arıza tespitini yaptırmalısınız. Çayırova’da kombi filtre temizliği yapan tesisatçı firma olarak, petek temizliği ve kombi filtre temizliği yapılır varsa değişmesi gereken parçalara birlikte karar verilir. Gebze Tesisat bünyesinde çalışan Çayırova petek temizliği yapan tesisatçı ekiplerimiz müşteriye fiyat bilgisi ile yapılacak uygulamaların bütünü anlatılır, kabulden sonra ise tamirat, bakım onarım işlemleri ile çözüm sunulur.
Sıcak su açıldığında petekler ısınıyor, son odalardaki petekler ısınmıyor, peteklerin altı hiç ısınmıyor, bazı odaların petekleri ısınmıyor tarzında tüm sorunların kaynağı peteklerin iç ve dış olarak düzenli bir şekilde temizlenmemesidir. Bu sorunları ortadan kaldırmak için ilk yapılacak uygulama mutlaka makineyle petek temizliği olmalıdır. Uzman tesisatçılar ile makinelerin yardımıyla peteklerin iç boruları ve dış kısımları temizlenir, ayarları mutlaka kontrol edilir. Uzman olmayan ve tesisatçıyım diyen çoğu kişi peteklerin havasını alıp, ısınma sorununu çözdüğünü düşünmektedir. Ancak, yeniden petekler çalıştırıldığında aynı sorunla karşılaşılır. Isıtma tesisatından ve teknolojileri hakkında deneyimi olmayan kişilerin yaptığı işlemler sizin tesisatınıza da zarar verebilmektedir. Çayırova’da petek temizliği yapan tesisat servisi olarak bizler tüm işlemlerimizi 1 yıl garantimiz altında yaparız ve olası arızalarda hemen adresinize geliriz. Güvenli ve başarılı bir petek temizliği için Çayırova petek temizleme hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir