Çayırova Petek Temizleme Servisi

Kombi petekleri ısınmıyor mu? Petekler yanmıyor ve peteklerin altı soğuk mu? Sürekli peteklerin havasını almanıza rağmen hala ısınmama sorunu devam ediyor mu? O halde, Gebze Tesisatı arayın, size yardımcı olalım. Çayırova petek temizleme servisi olarak adresinize geliyor ve kalıcı olarak peteklerinizi son teknoloji makinelerle temizliyoruz.
Çayırova Petek Temizleme Servisi

Kalorifer Peteğinin Isınmamasının Nedenleri Ve Çözümleri

Kalorifer peteklerinin yanlış bağlanması : Kalorifer peteklerine su girişi üst kısımdan su çıkışı alt kısımdan olacak şekilde yani çapraz bağlantıyla bağlanması gerekir.
2. Kalorifer peteğinin yarısı ısınmıyor : Peteklerin alt kısmı ısınmamasının tek sebebi peteklerin içinde oluşan tortulardır. Bu tortular peteklerin alt kısmına çökerek bu bölgeleri tıkar ve doğal olarak peteklerin ısınmasını engelleyerek peteklerin ısınmama sorununu ortaya çıkarır.
3. Kalorifer peteği nasıl temizlenir? : Kalorifer peteği makina ve tesisata zarar vermeyecek ilaçlar ile temizlenmelidir. Kendi başınıza ya da deneyimsiz kişilerin tahliye vanasından su boşaltıp su ilave etmesi tesisata yararından çok zarar vermektedir.  Zaten bu şekilde peteklerde biriken tortular dışarı atılamaz aksine peteklerin daha da altına çöker ve bu bölgelerde ileri düzey tıkanıklığa sebep olarak, petekler tamamen soğuk kalır.ilaçlı petek temizliği
4. Son petek ısınmıyor : Odalarda  bulunan son peteklerin ısınmaması çok sık rastlanan bir durum aslında. Tesisatta çok da önemli olmayan bu sorunun çözümü ise çok kolaydır. Purjör anahtarı ile peteğin havasını alınız. Yinede petek ısınmıyor ise alt vana rekorundan hava almayı deneyiniz. Tüm bu uygulamalardan sonra da petekler ısınmıyor ise, tesisatçı çağırmanız da fayda var.
5. Peteklerin altı ısınmıyor : Peteklerin alt kısmı ısınmaması peteklerin içinde oluşan tortulardan kaynaklanır tortular peteklerin alt kısmına çökerek bu bölgeleri tıkar ve ısınmasını engeller.
6. Kalorifer petekleri ısınmıyor : Kalorifer petekleri vanalarını kontrol edin açık ve halen ısınmıyor ise kombi pompası arızalı olabilir azda olsa sıcaklık var ise kirden kaynaklı bir sorundur.
Çayırova petek temizliği yaptırmak için web sitemizde bulunan iletişim numaralarından bizlere ulaşabilir, temizleme hizmeti talebinde bulunabilirsiniz. Anadolu Tesisat olarak, Çayırova petek temizliği hizmetimizi son teknoloji ekipman ve personel ile vermekteyiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir