Tuvaletten Neden Kötü Koku Gelir

İster alaturka tuvalet olsun ister alafranga tuvalet olsun hemen her evde tıkanıklık problemi yaşanabilir. Bunun birçok sebebi vardır. Tuvalet tıkanabilir ya da çoğu zaman birçok kişi tuvaletten neden kötü koku gelir diye merak eder. Ne kadar temizlenirse temizlensin çoğu zaman tuvaletlerden kötü kokular gelebilir. Bunun sebebi tuvalet giderinin tıkalı olmasıdır. Bu durum ise evde lağım kokusu, çürük sarımsak kokusu gibi kokular hissedilmeye başlar. Özellikle yağmurlu ve rüzgarlı havalarda bu kokular çoğu zaman dayanılmaz hal alır. Bu durumda profesyonel hizmet almak gerekir.

Tuvaletten gelen kötü kokular nasıl yok edilir?

  • Eğer tuvaletten gelen kokular tıkanıklık yüzünden yaşanıyorsa tıkanıklık açma robotik cihazları kullanılarak çözüme ulaşılır.
  • Eğer tuvaletten gelen kokuların sebebi pimaşlarda oluşan bir çatlak, patlak, delinme gibi bir durum ise kameralı görüntüleme sistemi ile pimaşın içi görüntülenir ve sorun gerekli ekipmanlar ile çözümlenir.
  • Alafranga tuvalette montaj hatasından dolayı bir koku varsa kameralı cihaz ile problemin nedeni tespit edilir ve uygun ekipman ve cihaz ile problem çözümlenir.

Tuvalet tıkanıklıkları birçok evde yaşanabilecek problemlerdendir. Ancak probleme başından müdahale edilmesi hem sizi hem de komşularınızı rahat ettirir. Gider borularında zamanla tortuların ve pisliklerin birikmesi, gidere atılan yabancı cisimler zamanla tuvalet giderinin tıkanmasına sebep olur. Tıkanıklıkların bir diğer nedeni de tesisat döşenirken gider eğiminin hatalı verilmesidir. Böylece içine atılan yabancı cisimlerde hatalı eğimli borudan geçemez ve zamanla suyun akacağı alanı daraltarak tıkanmaya sebep olur. Tıkanmış tuvalet açma yöntemleri ile bu problemin önüne geçebilirsiniz. Ancak bilinçsiz şekilde uygulanan tıkanıklık açma yöntemleri daha maliyetli çözümleri de beraberinde getirir.

Geçici çözümleri kullanmak yerine kırmadan tuvalet gideri açma yöntemlerini kullanabilirsiniz. Modern yöntemler ve hassas cihazlar sayesinde tesisatınıza hiçbir zarar vermeden kısa sürede çözüme ulaşırsınız. Tuvaletinizin tıkandığını düşünüyor ve bu konuda kesin çözüm arıyorsanız tuvalet gideri açma hizmeti veren firmaların profesyonel hizmetlerinden yararlanmalısınız. Fayans kırmadan, pimaşa herhangi bir zarar vermeden tamamen modern cihaz ve ekipmanlarla yapılan işlemler sayesinde tıkanıklık probleminizi çözerek rahat edersiniz.

Tıkalı tuvalet giderine gönderilen robot cihazlar tıkanıklığı görüntüler ve asıl tıkanıklığın başlangıcının nereden olduğu tespit edilir. Tıkanıklığa sebep olan nedenler tespit edildikten sonra uygun ekipman ve cihazlar kullanılarak kısa sürede net çözüme ulaşılır. Tıkanıklık açma işlemi artık korkulu rüya olmaktan çıkmıştır. Tuvalet giderinizde oluşan tıkanıklığın sebebi eğer yabancı sert cisimlerden kaynaklanıyorsa kullanılacak robot cihazın ucuna takılan aparat ile bu sert cisim çıkarılır. Eğer tıkanıklık sertleşmiş, tortulanmış pisliklerden kaynaklanıyorsa bu sert cisimleri parçalamak için robot ucuna takılacak parçalama işlemi yapan aparat takılarak bu problem giderilir. Kameralı cihazlar ve robotik aletlerle tıkalı tuvaletleriniz rahatlıkla ve kısa sürede temizlenerek çözüme ulaşılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir