Pimaş Temizliği Nasıl Yapılır

Hayatımızın değişmeyen ciddi sorunlarından biri haline gelen tıkalı pimaş nasıl açılır konusudur. Pimaşların temizlenmesi, eski yöntemlerle oldukça maliyetli ve zaman isteyen bir çözümdü. Ancak günümüzün gelişen teknolojisi ve modern cihazları sayesinde pimaş temizliği yapılabilmektedir. Birçok insandan duyacağınız evimde pimaşım tıkandı ne yapmalıyım konusunda artık endişelenmenize gerek kalmadı. Tesisatınız kırılıp dökülmeden, herhangi ekstra bir maliyet çıkmadan profesyonel ve kaliteli hizmet alarak pimaş temizliği yaptırabilirsiniz.

Pimaş tıkandı ne yapmalıyım?

Hayat kalitemizi etkileyen sorunların başında gelen pimaş tıkanıklığı artık korkulu rüya olmaktan çıktı. Modern cihaz ve ekipmanlar sayesinde pimaş tıkandı ne yapmalıyım sorunu tarihe karıştı. Eskiden tesisat ustalarının kırıp dökerek yapmaya çalıştığı temizlik işlemleri artık günümüz koşullarında yerini tamamen modern cihazlara ve robotik çözümlere bıraktı. Birçok kişi artık kırmadan pimaş nasıl açılır konusunda daha bilinçli ve bu tür hizmet almayı tercih ediyor. Peki tıkanan pimaş için ne tür bir çözüm bulunmalı? Hangi firmalardan yararlanılmalı?

Pimaş borularının zamanla hem yanlış kullanım hem de hatalı döşeme sonucu tıkandığı malumdur. Pimaş borularındaki tıkanıklığın giderilebilmesi için ilk önce profesyonel hizmet veren pimaş açan firmaların profesyonel hizmetinden yararlanmak gerekir. Çünkü piyasada bulunan tıkanıklık giderici kimyasal solüsyonlar çoğu zaman gerekli randımanı vermezler. Devamlı kullanıldıklarında da pimaş borularınıza zarar vererek daha büyük tadilatlara sebep olabilirler. Bu yüzden pimaş tıkanıklığı giderme konusunda uzmanlaşmış, deneyimli ve konusunda uzman ekiplerden oluşan firmaların desteğinden yararlanmak en doğrusudur.

Robotik cihazlarla pimaş temizliği nasıl yapılır?

  • Robotik cihazlarla pimaş temizliğine başlamadan önce tıkanıklığın sebebi aranır.
  • Kameralı cihazlar ile pimaşların içine girilerek asıl tıkalı nokta bulunur ve tıkanıklığın cinsine göre gerekli ekipmanlar kullanılır.
  • Tıkanıklığın sebebi tespit edilince tıkanıklık açma makinası kullanılarak pimaş temizliği yapılır ve tıkanıklık giderilir.

Modern cihaz ve robotlar sayesinde tesisatınızda herhangi bir yıkım ve döküm yapılmadan nokta atışı esasına dayalı tıkanıklık problemi tespit edilerek çözüme ulaşılır. Böylece hem tesisatınızın kırıp dökülmesi yapılmaz hem de pimaş borularınıza zarar vermeden tıkanıklık çözüme ulaştırılmış olur. İnsanların kafasını karıştıran bir diğer soru ise pimaş açma fiyatlarıdır. Pimaş açma işlemi sırasında kullanılan cihazlar ve açma robotları yüksek maliyetli cihazlardır. Tıkanıklığın cinsine, yapılan işçiliğe göre pimaş açma fiyatları değişkenlik gösterebilir. Ancak geçici çözümler yerine çözüm odaklı hizmet alarak hem cebiniz rahat eder hem de ekstra masraf yapma probleminden kurtulmuş olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir